Ik had drie bloesjes gekocht maar de verkeerde maat, ik kon ze gratis terugsturen en kreeg ook heel snel mijn geld terug gestort. De tweede bestelling ging erg vlot en was prachtig in een groene doos verpakt. Ik ben erg tevreden
Goede winkel. Grote maten. Prima service. Snelle verzending. Fysieke winkel Hillegom ook perfect.
Goede kwaliteit en service!
Alles wat Schulte bij mijn bestelling heeft gedaan was als van ouds echter jullie reputatie wordt te grabbel gegooid door Post.nl. Wijziging in bezorging gewijzigd naar de avond en hiervoor een bedrag betaald. Het behaagde Post.nl dit niet uit te voeren en het pakket aan te bieden op een afhaalpunt op een positie waar zelfs betaald parkeren tot de onmogelijkheden behoort. Met de trolly (niks mis mee) er naar toe. Al met al meer dan een uur onderweg en daarna een half bezig geweest om bezwaar te maken en te soebatten om het geld (nog niet gehad) terug te krijgen. Advies ga met een betrouwbare pakket bezorger in zee en voorkom hiermee reputatie schade.
Mooi jasje gescoord in de sale, dacht ik, maar helaas te klein en een grotere maat niet beschikbaar. Retourzenden en geld terug verder probleemloos, maar had liever het jasje gehouden.
Goed en netjes afgeleverd
Schulte is welbeschouwd mijn enige internet supplier van kleding. Goede kleding netjes geleverd en keurige aftersales
top bedrijf. hoge score als aanbeveling. Super vriendelijk.
Schulte Herenmode heeft voor mij een hele mooie collectie kleding. Ruime keuze, levering is zorgvuldig en netjes. Ook prettig is dat de communicatie helder, snel en adequaat is.
Alles klopt Schulte Herenmode
Op tijd levering. Kwalitatief perfect.
Snelle en keurige levering van mooie producten!
Mooi jas gekocht voor mijn man, super mooie kwaliteit
Correcte en snelle afhandeling van bestellingen en vragen
Overzichtelijk in de webwinkel snelle levering!
Ik kocht online een jas in de sale. Verzending gratis, en snel. De jas was super netjes verpakt. Een mooie luxe doos, daarin een nette sjieke herbruikbare kledingzak en mét stabiele kledinghanger. En dat alles voor een jas uit de sale. Erg netjes, ik zou hier zo nog een keer bestellen!
Mijn ervaring is goed. De bestelling ging goed en ook de aflevering was perfect.
Heel mooie Elvine jas gekocht voor halve prijs en zo ongelooflijk mooi verpakt en verzonden, chapeau! Een feest om een pakket van deze zaak te krijgen tot volgende keer dat is zeker!
Alleen maar positief. Levering op afgesproken moment, mij. jas was mooi verpakt in doos en luxe hoes. Geen verzendkosten ondanks dat het de jas in sale was. Kortom 100% tevreden
snel geleverd, indien niet goed (maat ed) goede retour service
Kwaliteit
Eenvoudig bestellen voor eerlijke prijs. Snel geleverd en netjes verpakt.
Goede site kloppende maten en keurig verzonden in een sjieke doos
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.