Heb bij Schulte herenmode twee boxershorts gekocht, merk Mc Alson. De verkoper die ik aan de lijn had nam de tijd en gaf een eerlijk en goed advies betrekkende maat.
Ik ben zeer tevreden om over jullie service. Daarom ben ik ook vaste klant geworden.
De site werkt makkelijk met goede filtermogelijkheden. Ze hebben mooie producten en leuke aanbiedingen. De levering was erg snel en voor de producten die ik retour heb gestuurd hebben ze een zeer vlotte afhandeling. De goederen werden snel retour geboekt en de terugbetaling stond de volgende dag weer op de rekening. Een positieve uitzondering in de wereld van kleding webshops.
Heel veel keus en veel verschillende maten. Vlotte levering. Retour ook snel verwerkt en snel geld terug op rekening.
Eerste ervaring met Schulte Herenmode. Producten besteld voor mijn vader, die zelf niet meer instaat is kleding te kopen. Van zijn favoriete merk Gant is een ruime keuze voorradig. Snelle levering en zorgvuldig ingepakt.
Op de site van Schulte zagen wij een mooi zomerjack. Besteld en snel in huis gekregen. Helaas viel de jack toch wat tegen. Daarom gelijk teruggebracht. De afhandeling van deze retourzending en het crediteren van de rekening werd perfect en snel verzorgd. Kortom, Schulte is een zaak waar ik graag weer terugkom!
Zij hebben altijd wel iets wat ik mooi vind.
Goed product, netjes aangeleverd
Ik heb een overhemd besteld en is zeer snel in een prima verpakking gearriveerd.
stipte levering stipte financiele afhandeling gratis heen gratis terug mn complimenten
De kwaliteit is altijd zeer goed en ook als je iets retour stuurt als de maat niet goed is wordt dit altijd zeer correct afgehandeld.
Veel keus, lage prijzen en een levertijd die vooraf correct wordt ingeschat.
Maat te groot besteld, makkelijk kunnen omruilen en refund was ook snel geregeld. Heel fijn service!
als ik iets zie op de website en ik denk dat vindt mijn man leuk, dan komt het altijd goed uit, als hij het uitpakt.
Ik vond mijn broek. De goede maat paste meteen. ik ben tevreden.
Diverse problemen rond een actie en bestelling gehad. Schulte heeft daar telkens prompt en netjes op gereageerd en het prima opgelost. Ideale combinatie van het gemak van een webshop met de menselijke interactie.
Ik bestelde een korte broek met een overhemd met korte mouwen en een nieuwe riem. Hoewel de levering langer duurde dan gewoonlijk kwam alles op tijd voor het feest.
Ben blij met hun keuze en qualiteit van kleding, ook de retourservice is top
Goede kwaliteit in alle maten. Bij praktische problemen, bijvoorbeeld bij online-bestellingen, altijd een oplossingsgerichte en klantvriendelijke aanpak.
zoals je ook mag verwachten
Even niet goed opgelet tijdens bestellen voor een onderhemd, wit besteld maar had zwart willen hebben. Bleek niet leverbaar, dus daar andere oplossing voor gezocht. Bestelling gewoon laten komen en daarna via meegeleverde retourticket terug gestuurd in de perfecte doos. Allemaal heel makkelijk en soepel. Binnen een week reactie dat het terug ontvangen was, direct daarna dat er terugbetaald werd, en paar uur later de terugbetaling zelf. Beter kan niet.
Snelle levering en goede produkten.
Genoeg keuze. Nette en vlotte levering. Retourzenden is duidelijk en wordt ook goed en vlot afgewerkt. Doorlopend duidelijke communicatie.
de jas is volgens mij niet doorgepast want de boord is veel te ruim en sluit daarom niet aan,
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.