Zowel in de winkel maar beslist online onderscheidt Schulte zich met uitmuntende service. Snelle levering en (terug)betaalgemak is spreekwoordelijk bij dit bedrijf. Gebruikersgemak staat sowieso voorop bij de site en het retourbeleid is ook heel vriendelijk. Het feit dat deze herenmodezaak eveneens afwijkende maten heeft, is bijzonder fijn.
Altijd goed bij Schulte
Altijd goede kwaliteit en goede pasvorm. Snelle levering. Keurig !!
Snelle levering, mooie spullen, makkelijk te retourneren.
In de zaak als op de site ervaar ik het kopen van kleding een aangename bezigheid.Terwijl ik hetkledingkopen zo snel mogelijk wil afhandelen.
Ik koop al geruime tijd kleding bij Schulte, zowel polo's als broeken etc. Alleen maar goede dingen over te melden: aanbod, prijs, service en logistiek allemaal grote klasse.
Mooie kwaliteit, goede prijs.
goede levering en op de juiste moment. dank
Snelle levering en mooie prijs.
Twee RL polo’s besteld. Duurde een paar dagen (dit zou sneller moeten kunnen), maar verder prima afhandeling. Had graag de korting iets hoger willen zien. Dan zou ik nog een aantal aanschaffen!
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben het nagekeken en zien dat u op 1 juli de bestelling heeft geplaatst. Wij hebben 2 juli uw pakket verzonden en u heeft het op 3 juli ontvangen. Zoals op onze website staat aangegeven verzenden wij bestellingen binnen 1-3 werkdagen.
Na bestelling een snelle en correcte levering ,echt super .
Gewoon zo doorgaan, niets op aan te merken.
Makkelijk te bestellen, snelle levering, prachtige kwaliteit.
Al vele jaren erg tevreden. Snelle levering en retouren worden snel verwerkt en het geld staat na een aantal dagen alweer bijgeschreven.
Ik had in een winkel de mall of the Netherlands een mooi overhemd gezien dat ze niet meer in mijn maat hadden. Vervolgens op internet gaan speuren en toen bijSchulte uitgekomen die er nog een had voor me! Meteen besteld en ook snel geleverd (voor minder dan in de winkel). Bedankt!
Snel geleverd, product geheel in orde.
kwaliteit van het geleverde.
Bestelling en aflevering heel correct. Jammer dat ik de bestelling retour moest doen maar ook dat is keurig afgehandeld.
Het duurde zo lang, dat ik geen tijd meer had om pakket op te halen bij post nl punt
Bedankt voor uw review. Helaas komt het soms voor dat een artikel niet meer in ons eigen magazijn op voorraad is en we het vanuit de voorraad van de leverancier moeten laten komen. Hierdoor duurde het langer dan gebruikelijk voordat we uw bestelling konden versturen. Onze excuses hiervoor. Uw bestelling is vervolgens bij een PostNL-punt bezorgd, waar het na een week retour naar ons is gestuurd. We hebben het daarna opnieuw naar u opgestuurd. Helaas was het artikel niet naar wens en heeft u het aan ons geretourneerd. Uw retour hebben wij 3 dagen na ontvangst verwerkt, waarover u ook een bevestiging heeft ontvangen.
Goede kwaliteit en veel keuze, ook in lengtematen. Ik moest een artikel retour sturen (te wijd) en kreeg binnen een week mijn geld retour. Schulte heeft het op orde.
Prima aankoop, goed materiaal en een goede afhandeling van de bestelling.
Alles TOP - super.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.