De bestelde Polo's netjes en in een mooie doos gekregen goede kwaliteit
Top bedrijf
Top service en top kwaliteit voor een mooie prijs!
Voor mooie kleding is dit een fijne winkel waar je snel en goed geholpen wordt. Bij vragen een luisterend oor en advies. Via de webshop besteld snel in huis. Hele goede service, mocht het niet passen dan gratis retourneren............of in een van de winkels afgeven.
goed advies plezierige klant gerichte toon, vlotte levering
De Jeans past goed, het is een mooie broek.
Bij Schulte slaag ik altijd dankzij het goede assortiment en prijsstelling
Mijn vaste merk broeken (Meijer) altijd via Schulte. Niet alleen de veilige kleuren maar ook de felle kleuren. Er zit altijd wel een broek voor mij bij. Fijne zaak!
Perfecte service
Goede service en vlotte bezorging
Oke
Mooie producten en lengte maten, de ideale combinatie voor mij. Daarnaast ook nog regelmatig in de sale, ik ben een blije terugkerende klant.
Alles netjes geregeld!
Uitgebreid geshopt in de webwinkel. Alle goede merken. In combi met snel retourneren zeer goede service
Sweater gekocht, perfecte en bovenal zeer snelle bezorging. Blij mee !
Veelzijdig en ruime keuze van goede merken
Positieve ervaring met Schulte Herenmode. Retourzending vlot verwerkt en de tweede bestelling was perfect.
Mijn eerste bestellingen bij Schulte Herenmode. De ontvangen producten voldoen aan alle verwachtingen, keurig verpakt en netjes op tijd afgeleverd.
producten kies je uiteraard zelf; Ze zijn geen product; maar alle logistiek en retouren werken goed
De bestelling van een overhemd kwam niet goed door en werd aanvankelijk niet bevestigd. Toen ik daar over belde kreeg ik een uiterst behulpzake dame aan de lijn, die mij het gevoel gaf dat het wel goed zou komen, wat inderdaad het geval was. Keurig geregeld.
Keurige/nette online shop. Mooie merken en snelle levering.
Mooie hemden en goede kwaliteit En heel snelle levering.
zie boven
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Het door u bestelde overhemd is gemaakt van 55% linnen en 45% katoen. Dit staat ook vermeld op onze website bij de productkenmerken. Wij hebben uw retourzending inmiddels ontvangen en het aankoopbedrag aan u terugbetaald. Heeft u vragen over een artikel of wilt u advies voordat u bestelt. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur via 0252-700276 of via [email protected] .
fijne website, vriendelijke dame aan de telefoon, goed advies, snelle levering, goede service
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire