Pluspunten
Goede en snelle verzending, tevens perfect verpakt! Iets duurder dan mijn normale shirts, maar perfect uit te zoeken door de goede maattabel! Blij mee!
VerbeterpuntenVooral doorgaan met waar je mee bezig bent! Ben je een maatje meer dan gemiddeld, dan mis je winkels/webshops zoals deze!
Pluspunten
Snel en keurig verpakt geleverd echt een aanrader!
Pluspunten
Nu voor het eerst online besteld. Eerder in een van jullie filialen geweest. Kundig en vriendelijk personeel. Nu ook weer fijn en vlot geholpen. En een snelle levering. Top
Pluspunten
Goed assortiment daar hou ik van de juiste merken.
VerbeterpuntenHelaas nog geen vesteging in friesland dit is Door mijn vrouw gevonden op Google normaal pas ik liever ter plekke mijn kleding die ik wil kopen.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas terug moeten sturen, er zat een gaatje in de mouw.
Pluspunten
Snel te vinden via Google, makkelijk te bestellen, goede afhandeling, correcte levering en verpakking. Duidelijk over nagedacht. Ik (wij) bouwen bedrijfsmatig deze web-omgevingen en we zien wel mindere afhandeling van dergelijke activiteiten.
Het bleek niet mogelijk om twee exemplaren van hetzelfde product tegelijkertijd te bestellen. De plus-button in de winkelwagen werkte niet.
Beste meneer, Bedankt voor uw Kiyoh beoordeling. Over uw opmerking bij de verbeterpunten hebben wij u een e-mail gestuurd. Mochten er nog andere vragen zijn horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode Afdeling klantenservice
Pluspunten
Overzichtelijke website!
VerbeterpuntenHet teruggaan naar de vorige bekeken pagina lukt niet, moet je elke keer van voor af aan alles bekijken. Het zou gemakkelijker zij als je bij het artikel die je bekeken hebt uitkomt.
Beste heer Peters, Bedankt voor uw Kiyoh beoordeling. Wij zullen uw opmerking uit de verbeterpunten meenemen en hopen dit in de toekomst te kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode Afdeling klantenservice
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte verzending. Een opmerking, ik heb 2 dezelfde broeken besteld maar er zat een verschil in de lengte van de broekspijpen van 10 cm.
Pluspunten
directe informatie over de bestelling correcte afhandeling
Pluspunten
Mooie broeken, echter 1 broek ontbreekt een knoop op de band en de knoop aan de binnenkant hangt aan 4 draadjes.
VerbeterpuntenControle uitvoeren voor verzending.
Beste heer Kalis, Bedankt voor uw Kiyoh beoordeling. Wij hebben u een e-mail gestuurd met daarin de reactie op uw opmerking. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode Afdeling klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Mooie verpakking. Goede keuzemogelijkheden. Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenHoge prijs in de grote maten.
Pluspunten
Mooie collectie luxe herenkleding
Pluspunten
Snelle en zeer accurate levering
Pluspunten
Snelle service. Duidelijke productinformatie. Handig retoursysteem.
VerbeterpuntenVergelijking van meerdere producten op website niet mogelijk.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire