Snelle, goede en makkelijke kwaliteit

Ruime keuze en snel geleverd met een makkelijke retourfunctie indien noodzakelijk.

Goed en snel geleverd

Nu aantal keren online bestelling gedaan. Pakket is netjes (geen plasticfolie) en snelle levering.

• Kwaliteit

Wat een prima zaak Geweldige service Zal zeker nog kleding voor mijn man bestellen

Prima verpakt ontvangen!

Correct

Correct behandeld ook bij retour

Positieve ervaring

Prima afhandeling, duidelijke communicatie

• Kwaliteit

Prima service en fraaie producten

Moest helaas 2x retourneren. Ik had de verkeerde maat gekozen. Geen enkel probleem met retourneren. Snelle ontvangst van de bestelling, mooi verpakt en na passen eenvoudig weer netjes te retourneren. Is ook belangrijk.

GOED

HEB MOETEN TERUGSTUREN WEGENS NIET PASSENDE MATEN

• Kwaliteit

Goede ervaringen met de zaak

Kan iedereen aanbevelen !!!

Professionele organisatie.

Goede levertijd. Indien artikel niet naar wens is retourneren geen probleem. Formulieren zijn bij de zending inbegrepen. Goede kwaliteit. Verhouding kwaliteit en prijs is oké.

Erg Top

Goede merken, makkelijk te bestellen snel geleverd.in een goede transport doos waardoor je kleding niet kan beschadigen. Echt top!

Super .....

Super snel in huis en zit fantastisch.

Prima winkel

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt!

Kan beter

Verkleuren is een probleem te snel en niet te herstellen. Beter afzuren of garen verversen

• Kwaliteit

Wij bestellen wel vaker bij Schulte herenmode. Past altijd prima we hebben nog nooit iets retour gestuurd.

Always good

Producten netjes verpakt . Super zelfs

• Kwaliteit

Besteld en op tijd in huis.

Slecht

Ik heb het pakketje 7-5-2025 retour gestuurd omdat het te klein is. Barcode 3SEBXV0995630 Groeten Wim van t Hullenaar

Complimenten!!!!

Voor het eerst bij Schulte Herenmode gekocht en ik kan niet anders zeggen dat het een hele fijne koopervaring was! Ik had even telefonisch advies nodig en er werd bijna direct opgenomen. Werd ook zeer vriendelijk te woord gestaan! Per ongeluk had ik daarna 2 orders met hetzelfde geplaatst dus weer even gebeld. Weer snel en zeer vriendelijk werd mijn fout direct opgelost! Ook de aankoop snel ontvangen. Kortom, een absolute aanrader om bij Schulte Herenmode te kopen!

• Kwaliteit

Altijd alles correct, goed en keurig verzorgd.

Na bestelling altijd duidelijke communicatie over de verzending. Alles is netjes verpakt met bonnen en papieren voor retour. Indien retour wordt het tevens netjes en snel afgehandeld. Ik ben een zeer tevreden klant!

keurige afhandeling, goede producten

voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden.

Bij mijn eerste bestelling, had ik de maat doorgegeven vergeleken met de cm op de maattabel met als gevolg polo's te groot. artikels teruggestuurd en maat kleiner besteld. => passen perfect. Terugsturen gaf geen enkel probleem. Bij aankoop zeer correcte prijzen , snelle levering.

Prima voor elkaar

Website een beetje "vol". Afhandeling alles ok

Super!!

Super snel geleverd.

Supersnel en mooie kwaliteitskleding

Snelle levering, mooie kleding. Juiste prijskwaliteit verhouding

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire