keurige afhandeling, goede producten

voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden.

Bij mijn eerste bestelling, had ik de maat doorgegeven vergeleken met de cm op de maattabel met als gevolg polo's te groot. artikels teruggestuurd en maat kleiner besteld. => passen perfect. Terugsturen gaf geen enkel probleem. Bij aankoop zeer correcte prijzen , snelle levering.

Prima voor elkaar

Website een beetje "vol". Afhandeling alles ok

Super!!

Super snel geleverd.

Supersnel en mooie kwaliteitskleding

Snelle levering, mooie kleding. Juiste prijskwaliteit verhouding

• Kwaliteit

Altijd een feestje als je bestelling arriveert in zo’n prachtige, sjieke Schultedoos!

• Kwaliteit

ik hoef geen kledingwinkel meer in!

ruime en moderne collectie, uitvoerige specs en duidelijke foto’s.

oke

mooie kleding . goede bezrging. bij retour zending geen problemen,

Top zaak

Altijd alles oké. Goede service.

Snel en netjes!

Bestellingen komen altijd snel, volledig en netjes binnen. Ook eventueel retour sturen is prima geregeld; gelukkig nog nooit nodig gehad!

Snelle levering. Mooie kleding

Nvt

Heel netjes en verzorgd

Alle kleding die wordt ontvangen is netjes en met zorg ingepakt. Verder is de keuze ruim en het aanbod apart.

Snelle en keurige levering

Na de bestelling kwam de doos met broeken snel. Beide broeken keurig verpakt en zorgvuldig in de doos gelegd.

• Kwaliteit

Fijne webshop alles keurig verzonden.

Fijn en ben erg tevreden Ga zo door.Ook het retour beleid is erg goed. Ga zo door groetjes Fatima Hille

Altijd zeer op tijd

Fijne winkel waar ik graag voor mijn man koop. Super.

• Kwaliteit

Mooie kleding en met zorg ingepakt en in mooie verpakking afgeleverd

Daar word je erg blij van. Snelle levering en aandacht voor de spullen die ik heb besteld. Mooi verpakt en gepresenteerd. Klasse

Kwaliteit en snelle levering

Zeer correcte snelle levering. Prima kwaliteit.

Prima afgehandeld

Alles goed

• Kwaliteit

Heel netjes geleverd en schitterend product.

Met mijn 2.05 meter pas ik niet in de standaard kleding. Nu had ik een bruiloft en wou er netjes uitzien zonder direct een maatpak aan te schaffen. Ik was heel blij met dit colbert en hij stond erg goed op mijn nette broek.

zie boven

Goede keuze

Mooie overhemden en snelle levering.

Snel en correct

Snel en correct

• Kwaliteit

Top service, ook als het even niet past

Het gemak van zowel het bestellen als het retourneren is enorm. Goede communicatie, snelle afhandeling en in het algemeen een geweldige collectie aan kleding. Ga zo door!

Slecht artikel vest

Vest ontvangen met gat in achterpand, gebeld en teruggestuurd om om te ruilen maar nog geen bericht van ontvangst. Ook nog geen nieuw vest ontvangen

Goede, degelijke webshop.

Ik heb alleen ervaring met de webshop en daarbij geen gebruiik hoeven maken van van extra service zoals advisering of retourneren. Binnen dat kader was mijn ervaring positief. Snelle levering, product goed verpakt, adequate informatieverstrekking gedurende het proces. Prijs product in overeenstemming met de kwaliteit, hogere segment

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire