soepel en snel verlopend leverproces + een uitstekend product. Kortom een prima eerste ervaring met Schulte Herenmode.
teruggezonden !
Echt goede aanbieding, die ook daadwerkelijk geleverd werd. Snel verzonden. Blij met jullie!
De webshop van Schulte Herenmode had ik al vaker bezocht. Alles kwam mij telkens degelijk en betrouwbaar over. Dit werd bewaarheid toen ik uiteindelijk een jeans en een pyjamabroek bestelde. E.e.a. werd op tijd afgeleverd in een prachtige verpakking inclusief een duidelijk retourformulier. Dit hoefde ik overigens niet te gebruiken want alles zat als gegoten. Een goede ervaring dus met Schulte Herenmode.
Leuke kortingsactie en snel geleverd
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.
Perfect niks aan toe te voegen.
Snelle levering, prima verzorgd. Erg tevreden.
Zie vorige
Grote keus, correcte verpakking en bezorging
Snel zowel levering alsook bij afhandelen retourzending.
Keurig netjes verpakt
De bestelling online was duidelijk en werkte goed! Ook de levering was binnen de tijd die aangegeven werd. Super!
Prima pasvorm, goed verpakt, nette antwoorden
Altijd op tijd
Schulte levert altijd netjes de gevraagde artikelen. Het ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Ik heb een minpuntje en dat is dat de kleuren van de artikelen vaak niet kloppen met de getoonde afbeelding. Een iets betere omschrijving, kleur toelichting zou beter zijn en voor de klant gemakkelijker om een goede keuze te maken.
Nette en goede aflevering en kwaliteit.
Wat alleen jammer was ik bestelde twee dagen later hetzelfde artikel in een andere kleur en deze was aan zienlojk kleiner en heb deze teruggestuurd!.
Besteld artikel zoals beschreven - correcte levering én mooie, degelijke verpakking ! Kortom heel goeie ervaring;
De bestelling werd in mooie kartonnen dozen geleverd en de jas zat zelfs in een opberghoes van Schulte inclusief hanger. Geweldig, wat een service. De kleding klopte ook exact zoals besteld. Het is jammer om deze verpakkingen weg te gooien. Ik zal ze terugsturen, want ze kunnen zeker hergebruikt worden.
Altijd netjes verstuurd heel tevreden
De bestelling is in goede orde ontvangen. Ik ben zeer te vrede over de kwaliteit van deze jas. Het ziet erg mooi uit en draagt en het zit erg lekker.. Bedankt voor de snelle levering en tot de volgende keer.
Snel, betrouwbaar en interessante prijzen!
Mooi product en snelle levering.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire