Vakkundig en super vriendelijk personeel
De Bugatti jas die wij besteld hebben zou een capuchon hebben, dat staat duidelijk in de beschrijving beschreven. Dat is echter niet het geval. Zou dit aanpassen!! Verder is het een prachtige jas.
Als ik wat bestel bij Schulte verloopt het aankoop proces als een zonnetje. Kwaliteit fantastisch alles snel bezorgd, daarom koop ik mijn broeken altijd bij Schulte.
Was vergeten om de korting afstellen trekken bij mijn betaling. Na één telefoontje de zelfde dag nog keurig geregeld. Top!!
Snel en mooi verpakt in 1 woord top!
Prachtige uitgebreide collectie, supersnel verstuurd en geen verzendkosten, dat is mooi winkelen zo!
Website top maken juiste keuze en maat.
Fijne website, mooi assortiment. Ik kon snel en makkelijk een mooie winterjas uitzoeken en bestellen en die werd snel geleverd.
Nu 2 keer jeans besteld , makkelijk kiezen op de website met filter, concurrerende prijs en snelle levering in een nette doos zonder verzendkosten. Vaak zijn er maar een beperkt aantal maten van een bepaalde jeans beschikbaar. Verder zeer tevreden
Snelle levering met een overzichtelijke web site
Zeer mooie kleding. Goede pasvorm en goede kwaliteit. Een herenmode zaak die in alles (met weemoed) doet denken aan de betere herenmodezaken van vroeger. Met 79 jaar denk ik daarover met enige ervaring te kunnen spreken. Vind het zeer jammer dat u geen filiaal heeft in Apeldoorn. Kwaliteitszaken zoals de uwe worden hier node gemist. Met vriendelijke groeten, A.G. Spelde
goede website en behandeling bestelling
goed besteld en het goede geleverd top
Snel en goed geleverd. Mijn dank
Het was voor mij de eerste keer dat ik kleding bestelde bij Schulte Herenmode, dit proces verliep via de website vlekkeloos en snel. Ditzelfde gold voor de levering, die niet lang daarna volgde. Solide verpakt!
In eerste instantie was de jas te klein terug gestuurd en snel afgehandeld en een maat groter besteld die wel goed zat. Kortom allemaal snel geregeld alles. Top
Weer veel plezier met het contact met u. Wonen ver bij jullie vandaan, maar het komt altijd perfect voor elkaar, waarvoor onze hartelijke dank. Fam. Arend van der Bijl
Het aanbod bij Schulte is uitstekend. Bijna altijd past de kleding in 1 x. Slechts 1 x heb ik een stuk terug moeten sturen omdat niet alle merken dezelfde standaard hebben. 2x xl is niet altijd hetzelfde. Retour is prima geregeld en je hebt je geld ook weer snel terug. Prima dus.
Eigenlijk weinig woorden voor nodig, goede kwaliteit , goede service!! Snel geleverd!
Snel geleverd . in goede verpakking
Idem als opmerking
Zie boven
Mooi overhemd besteld dat snel in de verzending zat. Op de vraag naar de mouwlengte ontving ik ook keurig en snel antwoord. Schulte blijkt al jaren een mooi bedrijf dat klanten serieus neemt.
Goed verpakt. Snel verstuurd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire