Makkelijk te bestellen, vlot geleverd.
Ik bestelde iets met extra lange mouwen maar kon geen juiste maat erbij bestellen. Het werd een gok. Dus de trui was veel te klein
Bedankt voor uw review. U heeft maat S-7 besteld. De "S" staat voor Small, en de "7" geeft aan dat het kledingstuk extra lang is. Mocht u twijfels hebben over maten, kunt u altijd contact met ons opnemen via 0252-700276. We helpen u graag met advies zodat u de juiste maat kunt kiezen.
We hebben een trui besteld levering was correct. Is netjes geleverd we zijn tevreden.
Uitstekende website met goeie info
Mooie zwembroek, goeie prijs, snelle verzending. Wat wil je nog meer.
Je kunt geen rol drop kopen zonder er een oordeel over te moeten vellen. Zo gaat het ook als je twee TShirts aanschaft. Wat vind ik ervan? De ene is licht geel, de andere ietsje donkerder geel. Eentje uit China en eentje uit India. Ik heb ze beiden in het korte programma gewassen. Daarna gestreken. Ze zien er nog goed uit. O ja. De verpakking was heel goed. Een mooi klapdoosje. Leuk om prullaria in te doen. Die gaat niet met het oud papier de container in. De levering was heel vlot. Een dag na de bestelling werd er aangebeld!
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij deze winkel.
Lees bovenstaande
Goed, vertrouwd en gemakkelijk
Goede producten en prima prijs. Retourneren was eenvoudig em gratis. Afhandeling snel.
zie hiervoor. Ook een goede en solide verpakking.
Steeds correcte levering. Duidelijke overzichtelijke webshop. Ruime keuze, met duidelijke maat tabellen.
Netjes en op tijd geleverd. Voldoet ad. Verwachtingen
Van a tot z alles super geregeld, hoeft verder geen woorden.punt.
Snelle levering bestelde artikelen en vlotte afhandeling retour gestuurde artikel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Vlotte keurige levering zoals je het graag wil zin zien bij een online-bestelling, alles keurig verpakt
Altijd heel goede service en snel geleverd !!!
Alles netjes afgehandeld
Goede ervaring alles perfect verzonden
Kleur (blauw) was anders (grijzer) dan ik me had voorgesteld, maar was ook mooi. Alleen maar teruggestuurd omdat de maat toch te groot bleek.
Één van de weinige winkels waar je in lengte-maten ook kunt slagen. De service is goed. Snel geleverd in een mooie verpakking. Ik ben blij!
Kleding wordt heel netjes in een doos geleverd. Snelle levering, top!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire