Makkelijk te bestellen en vlotte levering in degelijke verpakking.
bij navraag werd letterlijk gezegd: het kan idd zijn dat postnl het niet bezorgd omdat ze het te druk hebben en dan bij een afhaalpunt neerleggen. En dat wordt niet aan mij verteld. Dan had ik maar via track en trace dat zelf moeten volgen. Dus de verantwoordelijkheid van slechte bezorging ligt bij de klant? Dat is heel raar. En Schulte neemt hiervoor ook geen enkele verantwoordelijkheid. Zelfs niet een excuus. Echt niet goed dit.
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u het pakket bij een PostNL-punt moest ophalen. We begrijpen dat dit niet ideaal is en dat u het liever thuis had ontvangen. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgroute van PostNL. Soms besluit de bezorger om een pakket direct naar een afhaalpunt te brengen, bijvoorbeeld als de bezorgronde al vol is, er te weinig tijd is om alle adressen te bezoeken of als meerdere pakketten tegelijk naar hetzelfde punt gaan. Via de Track & Trace-code die u van ons ontvangt, kunt u de zending volgen. Zodra het pakket is afgeleverd, ontvangt u een e-mail van PostNL met de bezorglocatie. Houd er rekening mee dat deze e-mail soms in de spamfolder terechtkomt.
Net bedrijf met enorm assortiment in grote en lengtematen
Mijn bestelling is snel geleverd en was zorgvuldig verpakt! Ik ben ook zeer tevreden over het product. Het is een mooie jas! Helemaal TOP!
Hetzelfde als hierboven, maar dan met meer woorden.
Ik ben uitstekend gehoĺpenvia de telefoon
Mooie kleding goede service
Top in een woord
De foto’s kunnen wat duidelijker als het gaat om patroon op katoenen broek
Alles was netjes verpakt en netjes afgeleverd
Prima levering, keus genoeg. Helaas was mijn man niet gelukkig met de kleur van de trui en het vest en ook de maat was niet goed. Meteen dezelfde dag retour gestuurd, track and trace gaf aan dat het de volgende dag weer bij Schulte bezorgd was maar heb tot op heden nog niets gehoord…. Dit is een week geleden retour gegaan. Hoop er nog iets van te horen, misschien een verbeterpunt om een ontvangst bevestiging te sturen in het vervolg?
Bedankt voor uw review. Op onze website staat vermeld dat retourzendingen binnen twee weken na ontvangst worden verwerkt, op volgorde van binnenkomst. Na controle zien wij dat uw retour op 20 september bij ons is bezorgd en op 29 september is verwerkt. U heeft hiervan een bevestiging ontvangen. Uw feedback over het ontvangen van een ontvangstbevestiging nemen wij graag mee, zodat we onze service verder kunnen verbeteren.
Levertijd iets langer dan verwacht maar voor de rest prima.
Zeer netjes geleverd
Bij de webshop wat spullen besteld. Spullen waren scherp geprijsd en snel geleverd. Eigenlijk precies wat iedereen wenst.
Snel geleverd en goed verpakt.
ik heb 3 bestellingen gedaan op 1 week. 2 bestellingen en leveringen waren perfect. Bij de derde levering was de kwaliteit niet in orde. Ik had 2 hooded sweaters besteld van Paul & Shark maat XL. De blauwe sweater was merkelijk kleiner dan de grijze en paste niet. Ik had ook de indruk dat de blauwe sweater niet nieuw was. Dit dacht ik omwille van het feit dat de verpakking minder verzorgt was (geen karton in tegenstelling tot de grijze sweater), de koord was helemaal uitgetriokken aan de linkerkant en niet meer zichtbaar aan de rechterzijde (bij de grijze sweater was de koord geknoopt) De blauwe was merkelijk kleiner dan de grijze hoewel ze beiden maat XL hadden. Ik heb de blauwe sweater inmiddels teruggestuurd en wacht op de terugbetaling.
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de verzending. Sommige artikelen kunnen eerder in de winkel zijn gepast, waardoor de originele verpakking soms licht beschadigd is. In dat geval doen wij er een nieuw zakje omheen, maar het kan inderdaad voorkomen dat het karton ontbreekt. Voor het verschil in maat hebben wij helaas geen directe verklaring; dit kan te maken hebben met het productieproces. En u heeft gelijk: het hoort natuurlijk niet zo te zijn dat het touwtje scheef in de hoody zit.
Altijd perfect en betrouwbaar geregeld Snelle verzending en mooie stevige Verpakking Ook fijn als je iets terstuurd
Mooi assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en correct geleverd
Goede kwaliteit kleren, snel besteld en snel geleverd.
Mijn online ervaring met Schulte Herenmode is uistekend qua kwaliteit van kleding, verpakking en levering ( evt. Retourservice). Geen enkele aarzeling om aan te bevelen.
Met regelmaat bestel ik hier kleding voor mijn man. Snelle levering, reacties en keurige afwikkeling. Al diverse mensen aangeraden hier te shoppen.
Snelle levering, mooi verpakt.
Product in lijn met verwachting, snel geleverd.
Zeer tevreden, alhoewel nabestellen en meteen korter maken niet mogelijk bleek
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire