zoals je ook mag verwachten

• Kwaliteit

Eigen verkeerde bestelling perfect afgehandeld

Even niet goed opgelet tijdens bestellen voor een onderhemd, wit besteld maar had zwart willen hebben. Bleek niet leverbaar, dus daar andere oplossing voor gezocht. Bestelling gewoon laten komen en daarna via meegeleverde retourticket terug gestuurd in de perfecte doos. Allemaal heel makkelijk en soepel. Binnen een week reactie dat het terug ontvangen was, direct daarna dat er terugbetaald werd, en paar uur later de terugbetaling zelf. Beter kan niet.

Uitstekende web winkel

Snelle levering en goede produkten.

• Kwaliteit

Vlotte levering en gunstige, duidelijke retourprocedure

Genoeg keuze. Nette en vlotte levering. Retourzenden is duidelijk en wordt ook goed en vlot afgewerkt. Doorlopend duidelijke communicatie.

• Kwaliteit

de service is prima het artikel heeft een slechte pasvorm

de jas is volgens mij niet doorgepast want de boord is veel te ruim en sluit daarom niet aan,

• Kwaliteit

Mooi Portofino polo shirt.

Mooi Portofino poloshirt, prettig geprijsd, gratis verzending, ook bij eventuele omruiling. Het is de moeite waard vaker op de site te kijken voor eventuele aanbiedingen.

Snelle levering kwalitatief goed

Ik heb overhemden besteld. Snel geleverd. Prima kwaliteit. Een paar waren niet mijn maat. Retournering ook snel en naar tevredenheid afgehandeld.

• Kwaliteit

snel en keurig het pakket ontvangen.

Mooi ingepakte kleding . Helaas ontbrak tijdens het bestellen meteen het levertijdstip te kiezen.

• Kwaliteit

Snel en super netjes geleverd

De jas werd supersnel geleverd en er zat zelfs een mooie jasbeschermer bij om de jas in de wintermaanden netjes in de kast te kunnen hangen! Dit is niet de laatste keer dat ik hier wat bestel!

• Kwaliteit

Top nav de aankopen maar onvoldoende nav de retouren.

Goed en overzichtelijke website. Aankopen snel in huis en netjes verpakt, duidelijke instructies betreffende de retouren alleen raar dat ik na een week nog niets gehoord heb betreffende die retouren. Ook zeer tevreden mbt eerdere aankopen, zelfs een beschermhoes bij een aangekochte jas.

Top!!

Top!!

• Kwaliteit

Aankoop en retour netjes en vlot afgehandeld

IK bestelde een wit overhemd met dubbele manchetten van Eton. Ik kreeg een overhemd zonder dubbele manchetten. Teruggestuurd en nieuwe besteld. Snel en netjes afgehandeld. Geld kreeg ik snel terug. Ik ben een tevreden klant.

• Kwaliteit

Goede service, En goede retour service Netjes verpakt, Snel En de retour ook snel en netjes geregeld

prima zaak, snelle levering

koop al jaren hier kleding, en dat gaat prima. ook retouren gaan vlot en gemakkelijk.

vertrouwd

Perfecte levering Geen gezeik met retouren Levering altijd netjes op tijd Prijzen redelijk

• Kwaliteit

Mooi uitgebreide collectie en uitstekende service.

Heel goed.

• Kwaliteit

Snelle levering. Broek precies wat we verwachten

• Kwaliteit

Snel geleverd en je krijgt wat je besteld.

Ik koop graag bij Schulte Herenmode, ik ben 1,95 cm lang en niet de kleinste. Bij Schulte vindt ik vrijwel altijd leuke kledingstukken in net een maatje meer. Na het bestellen is het snel geleverd.

Altijd goed.

Altijd goed.

• Kwaliteit

Grote keuze in gerenommeerde kwaliteit

Goede kwaliteit, uitstekende pasvorm, snel geleverd

• Kwaliteit

Altijd top service en leuk assotiment

Al aantal jaren klant. Dat zegt genoeg.

GOED VERZORGD.

Helemaal perfect !

Gewenste broek sneller dan verwacht afgeleverd in een stevige doos.

Prachtige collectie

Ook voor grote maten. Snelle en correcte levering.

• Kwaliteit

Perfecte service zoals het hoort bij betere kledingzaak

Perfecte service. Na 2 d thuis.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire