Bij de bestelling van het te kopen artikel had ik nadere informatie nodig over het artikel en de prijs. Dit werd door de dame van de klantenservice snel en uitstekend opgelost. Dus chapeau!
Snelle levering, retour reeds zorgvuldig voorbereid in geval van probleem met gekocht artikel. Correcte afhandeling van retourartikelen !
Reageren altijd snel. Niet alleen bij bestellen maar ook als er iets retour gestuurd wordt. Groot aanbod in diverse prijsklassen.
Jas zit als gegoten. Precies mijn maat. Goed dat Schulte de maatvoeringen onthoud van de vorige bestelling(en).
De klantenservice is gewoon goed. Waar ik vreselijk van baal is dat zij via internet ( op welke site dan ook) doorgaan met digitale reclame. Ik klik ze steeds weg maar per saldo een onbegonnen zaak. Laten ze als bedrijf zich eens ernstig hierover buigen en een zinnige beslissing nemen. Mijn opvatting hierover valt te raden. Dit is echt vreselijke vervuiling!
Werd heel snel Verzonden en was leuk geprijsd
leuke mode en korting
Prima winkel met ruime keuze
Ik weet uit ervaring welke maat ik bij Schulte herenmode kan bestellen.
voldoet aan mijn verwachting
Goed verpakt en op tijd geleverd
zeer tevreden, bestel regelmatig kleding bij Schulte. Vlotte levering, netjes verpakt en goede (merk)producten
Bij Schulte koop ik al jaren uitstekende merkmode die altijd op representatieve wijze wordt afgeleverd en bovendien binnen enkele dagen. Een vertrouwd adres voor herenmode in het hogere segment.
Uitstekende service. Mooi kleding. Kan niet beter.
Duidelijke webshop, makkelijk te bestellen, snelle levering.
ik koop altijd al mijn kleren bij schulte herenmode ,maar een kortings bon heb ik nog nooit ontvangen ,of ik bestel net voor 5 euro te weinig en kom weer niet in aanmerking ,terwijl ik ook altijd nog meer moet betalen voor grote maat , Ik vind dat u daar wel eens iets aan kan doen
Altijd snel en goed keurig verpakt.
Helaas was het bestelde colbert toch niet helemaal de goede maat, maar Schulte verstuurd de kleding zorgvuldig en de retourprocedure is erg gemakkelijk en wordt snel afgehandeld. Een fijne en professionele online winkel!
Al meerdere keren kleding besteld bij Schulte. Levering altijd op tijd en kwaliteit is top.
Zeer mooie kamerjas voor mijn man
Ik had een bestelling geplaatst en een week later was de jas met korting daarover gebeld en ze hebben de korting alsnog toegepast gelijk en prettig contact .
Helemaal blij met de Gant heren vest bordeaux rood. Niets aan toe te voegen. Snelle levering en goede nazorg
Bestelling keurig en snel geleverd.
Black friday aanbieding was ook echt een aanbieding!!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire