Een TOP website met een enorme keuze voor grote maten!!!
Alles perfect geregeld
Niet l...,.....maar poetsen.
Zeer goede informatie en snelle levering ook al is het in buitenland.voor retour zending binnen 1 week geld terug. Prima houden zo De kleding is van prima kwaliteit .
Ik kan alleen maar zeggen dat je bij Schulte alles kan vinden voor elke gelegenheid. Beschrijvingen zijn goed en wat de maten betreft hoef ik niet naar een fysieke winkel te gaan. Ook zijn de afbeeldingen die gebruikt worden duidelijk. Top webshop!
Dag, bij deze mijn complimenten, dank u wel.
Snel geleverd, fijne verpakking en voorzien van alles wat nodig is voor retourneren
Ik vind het jammer dat er geen Schulte winkel in Amsterdam is dan werd ik zeker klant
Lekker snel geleverd en ruim voldoende grote maten
Weer een goede ervaring met Schulte online shop. Wat is er toch veel te genieten aan mooie kleding
Tot nu toe louter positieve ervaringen met aankopen bij Schulte Herenmode.
geen gedoe retour geen prbleem
Na advies verkoper over de maat via website besteld Bleek niet 3xl maar 2xl te moeten zijn Dus pakket ingeleverd bij post service punt Nu was de 2xl helaas niet meer beschikbaar Jammer, Jammer, Jammer
Het spijt ons te vernemen dat 3XL toch te groot bleek te zijn. Wij Het is voor ons ook lastig om een exacte inschatting te kunnen maken. Wij adviseren om bij twijfel 2 maten te bestellen zodat u thuis rustig kunt beoordelen welke maat het beste zit. Retourzendingen zijn altijd kosteloos.
het pakket is snel geleverd en mooi verpakt
Alles is naar wens
Mooie merken en goede collecties.
Fantastisch ingepakt en mooi op tijd geleverd
vest besteld op donderdagavond, zaterdag afgeleverd. Vest was te groot, maandagmorgen opnieuw maat kleiner besteld. Dinsdag geleverd voor de Kerst geleverd ondanks de drukte. Super.
Schulte heeft zeer goede merken en ook vaak nog aanbiedingen hierop. Ook de levering is zeer snel en in prima dozen verpakt
Zoals al vele jaren een prima service ! Mooie kleding , snel bezorgd , nog nooit problemen gehad . En gelukkig steeds meer wat grotere maten 4 en 5 xl. Heel blij met Schulte Herenmode !!
Nette winkel, prima service
Prima contact en snel geleverd.
Er zijn maar weinig zaken waar je grote maten merkkleding kan kopen, top
Glas heldere website ,met een goede prijs/kwaliteit/levertijd
Koop al jaren kleren bij Schulte Herenmode. Prima kwaliteit, je kunt vertrouwen op de goede levering. En wanneer gewenst kun je bellen met een heuse mens!!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire