Schulte is mijn favoriete site voor herenmode.
Ze zijn klantgericht, denken mee,zijn informatief, bijzonder vriendelijk en behulpzaam, en artikel is van prima kwaliteit.
Bestelling: 2x Gant overhemd korte mouw paars effen katoen Ontvangen: 2x verkeerd product; andere kleur Terug gezonden: een zo juist terug gezonden. Graag ontvang ik nog wat ik tot 2 keer besteld heb. Alvast dank.
Bedankt voor uw waardevolle feedback. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te vernemen dat u steeds het verkeerde artikel heeft ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Na een grondig onderzoek hebben we vastgesteld dat het overhemd inderdaad verkeerd op onze website staat vermeld, namelijk als paars in plaats van blauw. We willen graag benadrukken dat we altijd bereid zijn om eventuele problemen op te lossen als u contact met ons opneemt. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de juiste producten ontvangt.
prijs kwaliteit goed
Al jaren bestel ik daar,en altijd goed snelle service en goede acties.
Makkelijk besteld en snel geleverd
Duidenlijk en goede uitleg
Jammer genoeg te groot
Zie boven.
Mooi Race shirt, goede kwaliteit tegen een leuk prijsje!
Goede service en kwaliteit heel belangrijk voor mij
veel keus goede kwaliteit soms leuke aanbiedingen
Prachtige poloshirts (extra lang) besteld; goede kwaliteit, mooie kleuren. Snelle levering.
Mooie polo bestelt voor de GP 2023 Leuke speciale Zandvoort editie van goeie kwaliteit
Snelle service, kwaliteit producten
netjes geholpen netjes te woord gestaan correcte afhandeling bestelling een zaak met 'klasse'
Was mijn eerste bestelling en eerste indruk is heel professionele afhandeling ( en simpel), snelle afhandeling en levering en kreeg meer dan ik bestelde.
Bestelde twee polo’s voor mijn man. Gecommuniceerd via de mail met klantenservice omdat ik graag wilde weten of ze op tijd zouden komen voor zijn verjaardag. Ik had binnen 10 minuten een antwoord op mijn mail dat ze ze dezelfde dag zou opsturen. De volgende had ik ze idd in huis. Heel mooi polo shirts. Heel goed verpakt. Kwaliteit van de polo shirts zijn geweldig. Ik been zeker zeer tevreden met deze bedrijf. Ik zou definitief weer gebruiken wn zou ze zeker aanraden. Dank u voor de goede communicatie en vlotte service.
Kledingstukken worden goed verpakt en op tijd geleverd! Ruime keuze
Helaas ontbrak 1 item bij levering maar 1 telefoontje met de klantenservice en dit werd dezelfde dag nog geregeld. Supersnel en nog ruim op tijd voor de Dutch GP. Met 1 woord top
Keurig volgens afspraak en de kwaliteit van de spullen is gewoon dik in orde
Prima website. Al meerdere keren besteld. Goede producten. Goede service.
Alles keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Kwalitatief prima producten.
prima op tijd geleverd in mooie verpakking ,dus de broeken in goede staat ontvangen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire