Geweldig dat er kleding zaken bestaan voor lange mannen. Kan leuke truien, vesten en of overhemden vinden met extra lange mouwen. Na vele jaren krijg ik ook eens een compliment over dat ik er leuk en netjes er uit zie. Dank jullie wel daar voor.
Kwalitatief goede producten tegen een schappelijke prijs. Snelle, verzorgde levering. Top!
Veel maten beschikbaar
Goede, juiste informatie.
mooi polo, snelle en goede bezorging. Een aanrader om heer te bestellen
Mooie webshop, enorme collectie, mijn favorite merken, makkelijk bestellen, geen verzendkosten, aantrekkelijke prijs. Keurig en snel verzonden. Kom graag weer terug in jullie webshop!
Blijf zo doorgaan,en wees dankbaar voor zulk personeel,want die moeten het doen
Mooie kleding en top service
Snelle levering van een mooie scherp geprijsde Superdry zwembroek. Ook goed verpakt en levering binnen 3 werkdagen. Top winkel!!! Bedankt en tot de volgende keer. Olaf van Dam.
Mouwen iets te lang
prima service duidelijke site met mooie producten, de jas werd snel geleverd en bevalt goed ben zeer tevreden goed materiaal en scherpe prijs
Vlotte verwerking en goed met zorg pakket verzonden
Gewoon geweldig! Zo netjes en verzorgd, qua kwaliteit, maar ook voor het logistieke verhaal, alle verpakkingen zijn zo netjes, of je een jas of een poloshirt koopt, ze verzorgen het netjes! Een echte aanrader! Met vriendelijke Groet, J.Bik
Het product dat besteld is , is per omgaande verzonden. Prima
Zeer positief ervaren , zowel het product, bestelling, en het retour afhandeling. Gewoon klasse.
Schulte herenmode is gewoon top! Keuze ongezien en top service! Ook een terugbetaling door twijfel over de juiste maat is heel vlot verlopen waarvoor mijn hartelijke dank! Mvg, Peter.
Ik bestel bij jullie altijd broeken voor mijn vader van inmiddels 87 jaar. Fijn dat jullie dit nog in het assortiment hebben. Mijn dank is groot. Snelle en goede levering. En als het soms via internet niet lukt, dan zijn er altijd vriendelijke personen aan de telefoon . Super top
Grote maten, snelle levering en klantgericht
GOED!!!
Ik koop vaak kleding voor mijn partner bij Schulte. De kleding is van goede kwaliteit en wordt snel en zorgvuldig geleverd. Ook een teruggestuurd artikel wordt correct afgehandeld.
Ervaring is prima
De levering alsmede de retourlevering was super goed. Mooie kwaliteitsproducten. Helaas hanteerd men voor jassen een vreemde mmatvoering. 4xl bleek maat 60 te zijn. Ik heb ql jaren 4xl en dat past prima, maar deze 4xl was veeeel te klein. 4 xl is normaliter iets van 66!
Uitstekende service. Duidelijke website.
Prima kwaliteitsartikelen, prima prijs, correcte verzending en bezorging.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire