mijn maat 62 altijd op voorraad..Dressler

kon niet beter G.B. de Boer

• Kwaliteit

mooie collectie, perfecte bestellings-afhandeling, zeer nette verzending (bv. kwaliteit doos)

Artikelen (kwaliteit, maat, kleuren, etc.) zoals gehoopt en bij jullie eigenlijk ook verwacht, zoals vorige keren. Verpakking, verzending, snelheid meer dan tevreden

• Kwaliteit

Snelle verzending en retour inname. Keurige winkel.

Oké

Orde nr door elkaar gehaald,maar naar telefoontje op gelost

correcte behandeling

goede afhandeling

• Kwaliteit

Goede service, bij retourlevering wordt tegoed snel teruggestort. Levering van bestelling kan sneller.

• Kwaliteit

Heb al een paar keer besteld bij Schulte en nooit problemen gehad met de levering of retour. Bovendien vind ik het aangenaam om je artikelen geleverd te krijgen in een super stijlvolle doos! Gezien mijn ervaring kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Zeer goede service

Zeer goede kwaliteit kleding

Keurige levering

Wel gekozen voor levering bij postagentschap na eerdere teleurstelling over levering, maar dat lag niet aan Schulte.

• Kwaliteit

Goede en snelle service niet alleen online maar ook in winkel

Snelle service, makkelijk terug te sturen wanneer het niet goed is. Mijn persoonlijkr voorkeur gaat altijd uit naar de winkel. Voor advies op maat.

Klasse zaak

Hele mooie schoenen goede kwaliteit

Prima bedrijf

Ik doe regelmatig zaken met Schulte Herenmode De kwaliteit is zeer goed alsmede de verzending alles keurig verpakt

Keurig

Keurig

Prima verkoper

Als gebruiker van grote-matenkleding heb ik in Schulte een bedrijf gevonden dat nogal eens iets heeft dat past bij mijn behoefte.

• Kwaliteit

Zo hoort online shopping te zijn

Prettige website, maattabelen een vlotte bezorging in een mooie doos. Mijn polo was van een hogere kwaliteit dan verwacht en dus veel waar voor het geld.

• Kwaliteit

Precies wat ik wilde, een mooi fijn zittende polo.

Bij Schulte Herenmode altijd een nette en correcte levering!!

Prima prijs kwaliteit verhouding

fijne winkel

kopen hier de kleding van mijn man zowel online als in de winkel altijd goede communicatie en fantastisch geholpen in de zaak in Hillegom.

Snel en goede levering

Snel en goede levering

• Kwaliteit

Snelle levering, product zoals besteld.

Snelle levering, goed verpakt.

• Kwaliteit

Blijft een fijne winkel om kleding te kopen

Inmiddels heb ik mijn favoriete merken bij Schulte en en die zijn altijd van de gewenste kwaliteit. Schulte stuurt de stukken snel op en goed verpakt, niet teveel karton gelukkig. Goede prijzen ook. Ik blijf een klant.

• Kwaliteit

Ik kreeg korte broeken in plaats van bermudas Prachtigebroeken alleen te kort Verder goede service

• Kwaliteit

Product zoals omschreven geleverd. Perfecte kwaliteit.

• Kwaliteit

Prima producten, maar slechte levering

Ik had 2 broeken besteld. Nadat ik betaald had kreeg ik de bevestiging waarbij vermeld werd dat 1 broek niet op voorraad was. Echter werd de broek die wel op voorraad was niet geleverd. Na een week hierover gebeld... toen werd op mijn verzoek deze broek verzonden. DRIE weken later weer gebeld omdat broek 2 nog niet geleverd was. Deze werd toen ook direct verzonden.. en was dus blijkbaar al binnen. Wat m.n. vervelend is dat je niet op de hoogte gehouden wordt en er zelf steeds achteraan moet!!

• Kwaliteit

Duurde iets langer alvorens ik bericht kreeg wanneer artikelen geleverd zouden worden. Na bericht geheel prima geregeld

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire