Duurde iets langer alvorens ik bericht kreeg wanneer artikelen geleverd zouden worden. Na bericht geheel prima geregeld

Snelle levering, mooie producten

Heel fijn om ook voor lange man passende overhemden te kunnen kopen.

Goede ervaringen

Een negatieve ervaring, dat er niet op een afhaalpunt wordt geleverd, als men via Afther Pay wordt betaald. Ik ben niet altijd thuis, en altijd de buren lastig vallen wil ik niet. Dat vind ik erg nadelig. Andere bedrijven doen dat wel !!!!!!

• Kwaliteit

Prima producten maar o wee die links!

Vermeld werd dat er drie exemplaren van het gewenste product voorradig waren maar uiteindelijk moesten we extra lang wachten omdat het product NIET voorradig bleek te zijn. En uw link verwijst naar een niet beveiligde site. Ik 's heeft u daar een Email over maar er kwam geen respons...

Fijne ervaring met Schulte

Snel gezocht met de functionele zoekmogelijkheid, gemakkelijk besteld en snel afgerekend. Gewoon een prima ervaring.

• Kwaliteit

Weer prima verzorgde levering.

Zoals aangegeven op tijd mijn bestelde overhemd geleverd. Goed verpakt in een nette doos met papieren om eventueel terug te sturen. Een tevreden klant.

Prima website

Helemaal tot tevredenheid geholpen.

Toptop

Topservice en kwaliteit

gewoon goed

Gewoon goed

Goede merken en Snel geleverd

Goede merken ruime collectie

• Kwaliteit

Makkelijk maar pas op, de item kan anders uitzien op de site

Alles netjes en snel bezorgd. Echter had de broek een patroon wat niet zichtbaar was op de site.

• Kwaliteit

Top geregelde bestelling en retourzending

Deel van de bestelling paste niet en manier van retourzenden was prima en snel geregeld en afgehandeld. Geleverde producten prima kwaliteit.

Goede service snelle bezorging

Makkelijk besteld, snel bezorgd

WEDEROM UITSTEKEND PRODUCT GELEVERD

PRIMA WEBSITE, GOEDE PRIJZEN EN ZEER PROFESSIONEEL VERPAKT EN VERZENDING AFGEHANDELD.

• Kwaliteit

goede service / product goed en keurig verpakt

meerdere keren bij Schulte gekocht, prima hoor!

Netjes ingepakt

Snel bezorgd en netjes ingepakt.

Heel tevreden

(Il ben franstalige dus m’n nederlands is nier goed) il ben tevreden van uw dienst, heel snel

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en uitstekende service.

Grandioos

Ik ben al een aantal jaren een tevreden klant. Ik kan Schulte Herenmode van hart bij iedereen aanbevelen.

mooie overhemden

mooie overhemden goed verpakt snelle bezorging

Dik tevreden.

weinig aan toe te voegen!

• Kwaliteit

Nette levering, afhandeling en retournering.

De bestelling en de retournering van sommige items zijn fijn verlopen. Netjes gehandeld door het bedrijf.

• Kwaliteit

Snelle levering van mooie mode!

Goede aanbiedingen en snelle reactie.

• Kwaliteit

Ondanks dat sommige bestelde artikelen niet aan de verwachting voldeden , uiteindelijk geslaagd. Prima en binnen vlot termijn werden de artikelen bezorgd. Keurig verpakt . En de afhandeling is goed verlopen. Een tevreden klant……

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire