Goed verpakt, snelle bezorging, mooie keuze voor lange mensen...
Al jarenlang een zeer tevreden klant
snelle correctie efficiënte service
Snelle levering. EEN kleinigheidje echter : waarom nou zo'n grote doos voor zo'n klein pakketje ?
Helaas was de Polo te groot.
Polo shirt sturen, terwijl broek besteld is. Nog geen reactie op retourzending en vervelende pop-ups op mijn pc. Geen uitnodiging om weer wat bij jullie te bestellen. Ga als de sodemieter aan de gang om jullie fout te corrigeren. Svp met een dik excuus! Ik geef zelfs niet 1 ster als beoordeling. (Oh dat gaat kennelijk niet) Alles gaat fout!
Het spijt ons dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen, onze excuses hiervoor. Helaas kan het weleens gebeuren dat er een menselijke fout wordt gemaakt bij het verzenden of het verzamelen van een order. Inmiddels is er contact geweest en is het opgelost. Reclame kunt u voorkomen door de browsergeschiedenis en cookies te wissen. Als u onderaan onze website op cookie informatie klikt, dan kunt u uw voorkeuren aanpassen om te voorkomen dat u relevante advertenties te zien krijgt.
alles top
Meer dan eens besteld en altijd vlot en correct afgehandeld.
Snelle en correcte levering en ruime keuze ook in grotere/grote maten
Snelle service, goed verpakt, tevreden klant.
Prima online kledingzaak met een aantal fysieke winkels waar ik graag een keer ga kijken. Twee keer besteld nu en prima service. Aanrader!!!
Snelle levering, maar van de order van gisteren de 23e juli, nog geen bevestiging ontvangen. (Spencer Maerz Navy maat 64.)
Blij met aankoop.
Houden klant goed op de hoogte. Levering was snel.
Simpel om online te bestellen en snelle levering
Alles wordt snel geleverd, AfterPay is ook wel fijn zodat men eerst de kleding kan passen.
Zelfs als niet voorradig, wordt het artikel nabesteld bij d leverancier en zo spoedig mogelijk nagestuurd.
dank wederom voor snelle levering
Schulte is geen eendagsvlieg, en is een betrouwbare en gevestigde winkel.
Eerste bestelling gedaan bij Schulte. Verliep heel goed, met een meer dan mooie afsluiting toen ik mijn product ontving. Goed uitziende doos met het product (een colbert) een mooie kledinghoes. Gaf mij echt het gevoel met een high-end product te maken te hebben. Complimenten!
Klasse gewoon goed
Mooie producten en goede service altijd.
Ik kreeg het verkeerde product toegestuurd. Een bruine broek ipv een grijze polo (lijkt nog niet eens op elkaar)...na de retourzending krijg ik te horen dat de polo niet meer voorradig is. Gewoon *** dus!
Het spijt ons dat u verkeerd artikel toegestuurd kreeg. Helaas kan het gebeuren dat er bij het verzamelen of verzenden van een order weleens een menselijke fout wordt gemaakt. Uiteraard doen wij ons best om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wij hebben u een e-mail gestuurd of u de polo nog wilde ontvangen omdat wij deze retour hadden gekregen. Daar heeft u niet op gereageerd. De polo is inmiddels niet meer leverbaar.
Bij Schulte herenmode staat de klant centraal. Geweldig!!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire