deskundig bedrijf

Ik bestelde eerst in de webshop. Keurige afwikkeling. Later bezocht ik de winkel voor een paar pantalons. Correcte bediening. Alles zorgvuldig. Thomas verkoopt wel (heel) graag.

geweldig

Ook in de Winkel in Hillegom, helemaal mijn zaak

prima,goed en snelle levering

Ik was al jaren op zoek naar twee artikelen één klassieke pyama's grote maat die hadden jullie ook nog voor een mooie prijs en M.E.N.S. jeans broeken Dallas(deze zijn nergens meer te krijgen,of ze doen er geen moeite voor). Verder duidelijk geinformeerd wanneer de levering is.

Goede website,keurige levering

Je kunt met handige filters snel selecteren en een goede keuze maken. Ik kies altijd overhemden die een leuk design hebben en goedecpasvorm hebben

Snel geleverd mooie kwaliteit

• Kwaliteit

ruim aanbod met aantrekkelijke acties

Zeer goede website voor mannen met een maat extra. Ruim aanbod. Duidelijke omschrijving. Bij elk artikel een duidelijke maattabel. Wordt altijd op tijd en in een keurige verzenddoos geleverd. Retourregeling is prima in orde.

Prima winkel

Goede merken en prima webshop goed verpakt en retouren no probleem

Vlot

Vlot geleverd. Goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Uitstekende webshop en volgende keer toch liever een fysieke aankoop.

Ik heb al jaren een pantalon PIERRE CARDIN met maat 35/34. Ik koop zelden kleding online, dus ik heb deze keer 2 broeken met dezelfde maten besteld, ter vergelijking, en 1 van deze twee gehouden. In de winkel zou ik deze tweede broek toch niet gekocht hebben, aangezien het materiaal en met name de lengte van deze broek anders uitvalt. Het is mijn eigen beslissing om niet te ruilen, dus het valt Schulte Herenmode niet aan te rekenen. Helaas is de winkel voor mij te ver weg. Toch een positieve aanbeveling, want de webshop ziet er goed uit.

Uitstekende winkel

Uitstekende winkel, werd pro-actief geïnformeerd over vertraagde levering. Duidelijke en overzichtelijk website met mooi aanbod.

• Kwaliteit

Fijne website, veel keuze, vlotte levering

Meestal zit het met de maat wel goeg, maar soms weet je het niet zeker. Het feit dat je b.v. twee maten kunt bestellen en zonder kosten 1 maat weer retour kunt sturen maakt dat we het liefst van Schulte gebruik maken. Grotere kans dat je slaagt. Degene die me op deze website wees noemde dat naast de keuze en voorraad ook als voordeel.

Prima service....dik tevreden

• Kwaliteit

prima service en goed assortiment

zie boven

• Kwaliteit

Mijn ervaring met Schulteherenmode is in het algemeen prima.

de laatste tijd ben ik echter tegen enkele onvolkomenheden aan gelopen. - productnummers komen soms dubbel voor waardoor er een verkeerde levering plaats vond - producten uit de lijn Hugo Boss Big & Tall wijken af van de opgegeven maatvoering

Netjes, accuraat en met oog voor verspilling

Netjes, accuraat en met oog voor verspilling

Klasse zaak

Mooie kwaliteit met een top service

Zorgvuldig duidelijk snel

Fantastische

Hoe het pakket is gepakt was was echt een ervaring

• Kwaliteit

Betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Heel makkelijk en betrouwbaar. Slecht één keer van mijn vele bestellingen is verkeerd gegaan maar is ook deels mijn eigen schuld. Een jeans van Pierre cardin had een scheve naad, maar ik had hem al gedragen. Was een beetje dom.

• Kwaliteit

Mode van de bovenste plank!

- Grote keuze - Uitstekende kwaliteit - Origineel en comfortabel - Redelijke prijs - Snelle bezorging

• Kwaliteit

Mooie webshop, snelle levering, schoenen netjes verpakt en terugsturen ivm maat ging heel keurig. De juiste maat schoenen was wederom vlot in huis. Heel blij mee!

grandioos

Misschien leuk om te vermelden mijn moeder was ook een Schulte. Zij had hetzelfde handschrift als Schultelogo. Verder ik zeer tevreden over de snelle en correcte levering van mijn bestelling.

Prettige winkel

Goede service bij retour doen

• Kwaliteit

Zeer duidelijke foto's op de website

Uitstekend!!

• Kwaliteit

Prettige manier van digitaal winkelen met toch persoonlijke aandacht.

Goed en prettige van het nieuwewinkelen.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire