Ik kocht recent een broek (afgeprijsd), die na ontvangst een lus aan de broeksband bleek te missen, die gebruikt wordt om de riem doorheen te leiden,
Ik mailde jullie daarover en kreeg de dag erna een reactie (applaus). Uit het antwoord werd mij niet duidelijk hoe jullie dit wilde oplossen. Ook een tweede mail vanuit mij kant maakte mij dit niet duidelijk. Ik moest de broek opsturen en dan zouden jullie de broek beoordelen en vervolgens met een suggestie komen hoe deze klacht (zoals jullie dit aanduidde) kon worden opgelost.
Ik heb toen even met jullie gebeld en in het gesprekje (door een zeer vriendelijke medewerker) werd aangegeven dat ik mijn aankoopbedrag terug zou kunnen krijgen. Het toezenden van eenzelfde broek was niet mogelijk, omdat ik het laatste exemplaar had gekocht (iets waarvan ik op de hoogte was).
Het terugsturen van de broek en het aankoopbedrag (rond de 50 euro) terugontvangen, is voor mij weer niet aantrekkelijk, omdat ik voor dat bedrag waarschijnlijk niet een broek van dezelfde kwaliteit bij jullie kan kopen.
Mijn vraag (tevens suggestie) waarom worden oplossingsrichtingen van dit soort voorvallen niet duidelijker aangegeven in jullie mailing?