Winkel, die ik niet kende maar in mijn favoriete kledinglijstje heb gezet. Grote keuze kwaliteitsmode met aantrekkelijke prijzen en kortings-aanbiedingen. Mooie overzichtelijke webwinkel en uitstekende afhandeling van aankoop d.m.v. heldere communicatie en verzending. Deze winkel zit niet bij mij in de buurt, maar ga de webwinkel regelmatiger bezoeken.
Tevreden
Zelfs online past perfect
Goed is goed
Ruime keuze in grote maten en merken
prima service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Ook retournering gaat soepel.
De maattabel van sommige merken overhemden komt soms niet overeen met de werkelijkheid.
Ben al vele jaren met plezier klant bij Schulte. Juist om hetgeen ik hiervoor heb gemeld.
Bestellingen worden zonder problemen verwerkt. Indien het product niet voorradig is wordt er automatisch per e-mailbericht gegeven en de prijs automatisch gecrediteerd. De kostenlose retouren worden zonder dat er reminders nodig zijn verwerkt, met automatsche ontvangstbevestiging en vlotte terugbetaling van het bedrag
Ik kan alleen maar zeggen dat het vlot is afgehandeld en ik goed het product kon volgen
Prettig e n goede website
De website biedt een ruime keuze van bekende en wat minder bekende merken van behoorlijk moderne snit. De website heeft veel handige filtermogelijkheden. Met regelmaat komt een nieuwsbrief met aanbiedingen. De bestelservice is eenvoudig en de aflevering snel en goed verzorgd ingepakt. Op papier is de retourservice ook goed verzorgd en in het pakket zitten alle benodigde formulieren om dat handig te doen met gebruiksaanwijzing.
Heb onlangs 4 artikelen besteld en er uiteindelijk 2 gehouden. Het retoursturen is heel erg gemakkelijk, en de terugbetaling verliep ook erg soepel: na een paar dagen had ik mijn geld al weer terug. De kwaliteit van de artikelen is ook uitstekend, en ze zijn even duur als in een stenen winkel.
Mooi op tijd en goed verpakt
niets toe te voegen aan het bovenstaande.
De bestelde jas was te groot. Met minimaal gedoe de zaak teruggestuurd. Binnen 2 dagen ontvangstbevestiging Na enkele dagen geld retour
Inmiddels meerdere bestellingen gedaan met volle tevredenheid.
Snelle en goede levering. Goede communicatie.
Vanwege mijn postuur heb ik grote maten; Schulte is een van de betere leveranciers.
de website en doelen zijn makkelijk te volgen, met uitstekende beschrijving, de matrialen voldoen aan de beschrijving en de verwachting
kleding besteld en snel ontvangen.
Snelle levering, keurig verpakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire