snelle levering, goede klanten service
Mooi assortiment, goede voorraad en snelle levering! Was m'n eerste bestelling bij Schulte, zeker voor herhaling vatbaar...
Artikelen snel geleverd. Eén artikel werd een dag na levering in prijs verlaagd. Kort mailtje naar de klantenservice was voldoende om het prijsverschil direct terug te krijgen.
kwaliteit altijd goed, levering steeds zoals beloofd komen afspraken altijd na. Dus ga zo door.
Alles op tijd. Mooie verpakking. Prijzen goed. In een woord geweldig.
Product voldoet aan verwachting, mooie aktieprijs. Snelle levering in luxe doos met pakbon.
Heb reeds meerdere kleding stukken gekocht en steeds liep alles zoals afgesproken. Helaas heb ik wel mijn laatste bestelling ( 00590905) retour moeten sturen omdat de coltrui niet aan mijn verwachtingen voldeet. Maar ik ga zeker blijven bestellen bij Schulte.
Duidelijke website met zeer uitgebreide keuze. Erg gebruikers vriendelijk en super snelle bezorging. Retour zending en afrekenen via AfterPay maakt het allemaal nog makkelijker. Website is inmiddels toegevoegd aan mijn “favorieten” balk, in de browser.
Snelle levering. Meerdere keren gekocht. Zeer klantvriendelijk.
Prachtige shirts, Prima kwaliteit, op tijd geleverd.
Gewoon goed.
vaker besteld, altijd vlot geleverd.
De bestelde goederen worden vaak snel geleverd of een reden waarom het later wordt.
Levert kwaliteitskleding met een uitstekende service.
Keurig verpakte producten en adequate afhandeling
Ik heb een bestelling gedaan en vergat een kortingscode in te geven. Dit werd alsnog keurig opgelost door de klantenservice. Ook goede verzending met duidelijke retourinstructie voor de maten die retour gingen.
Een echte mannen winkel. Ruime aanbod van goede kwaliteit en een vlotte levering
Zeer goede service en duidelijke info. Kleren zijn van prima kwaliteit. Ik ben al jaren klant en uitermate tevreden met Schulte Herenmode.
Hoe lastig is het om niet te kunnen passwen ( corona) als je geen standaard maat hebt. Het resultaat is dat ik inmiddels meerdere kledingstukken heb besteld en terug heb moeten sturen. Vooral omdat de naamvoering van de diverse merken nog weleens verschilt. retourneren is dan geen enkel probleem en snel verrekend. Dat is wel een geruststellende gedachte.
Twee pyama's die we bij u gekocht hebben vallen keurig en zijn van goede kwaliteit, waar we erg blij mee zijn!
Keurig verzorgd en netjes qua verzending, kwaliteit kleding top.
GOED
Alles top, bestellen, snelle levering, achteraf betalen, assortiment, prijs, telefonische informatie, kosteloos terug sturen. Kortom, ik koop er graag. Hajo
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire