Vlotte levering

Veel keus

• Kwaliteit

Waar service en kwaliteit samen komen

Mooie en betaalbare kleding en accessoires in een huis. Voor de fragiele man tot powerlifter. In de winkels en online.

• Kwaliteit

Nette levering en op tijd

AM vest, netjes afgeleverd

perfect

goede service, snelle levering en netjes verpakt

Geweldig!!

Mooie exclusieve overhemden , goede kwaliteit!

• Kwaliteit

Vriendelijke klantenservice. Vlotte afwerking van bestelorder. Kortom : ik ga nooit meer vreemd !!

• Kwaliteit

Zeer goede en betrouwbare partner in on line bestellingen.

Perfecte snelheid met levering. Bij retour binnen een paar dagen je geld weer terug op je rekening. Dit is een super bedrijf. Ik zal mijn kleding on line niet snel ergens anders bestellen. H.F. Wiersma / Roosendaal

uitstekend

Goede site, snelle levering Zeer mooie artikelen

• Kwaliteit

Mooie merken, snelle levering en altijd keurig verpakt

Ruim assortiment met mooie merken en kwaliteitsproducten. Ook voor lange mensen! Overzichtelijke website en snelle levering.

zeer fijne ( online ) winke l

omdat ik in nijmegen woon en enkel online bij Schulte shop kan ik alleen mijn mening geven over de webshop. het is een fijne webshop met een mooi en ruim assortiment, ook als je een maatje meer hebt. ik ben zeer tevereden!!

Goede club!

Duidelijke website, behulpzame 'maattabel' informatie. Rijk geschakeerde keuze. Soms is een artikel niet meer op voorraad, je wordt dan netjes daarover geïnformeerd en ik kreeg zelfs als geste een korting bij volgende aankoop aangeboden. Verzending is netjes en snel. Retourbeleid is goed en gemakkelijk.

Snelle accurate levering

kleding van gerenommeerde merken met een uitgebreid assortiment.

Uitstekend!

Keurige website en snelle levering

Snelle levering incl. retourlabel

Fijn de dat levering zo snel is. En ook super dat er een retourlabel bij zit. Ik ben erg tevreden.

• Kwaliteit

Mooi, snel en niet duur.

Mooi, snel en niet duur. En goed verpakt.

Perfect bedrijf

Zowel aankoop- als retour systeem werkt vlekkeloos

UItmuntende service

Vertrouwd en goed.

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle afhandeling.

goede kwaliteit

goede ervaring altijd prima geregeld met de betaling

Prima snelle service

Overhemd besteld en retour gestuurd voor maat kleiner. Snel verwerkt, en nieuwe snel in huis.

• Kwaliteit

over het algemeen tijdige levering, het makkelijk kunnen retourneren( zonder verzendkosten en veel extra vragen) ervaar ik als grote plus. De aankoop had helaas vertraging, ben daarover geïnformeerd en er is me een korting aangeboden, die echter nog verwerkt moet worden.

• Kwaliteit

Goede maatvoering en mooie kwaliteit

Er is een ruime keus , ook in de grotere maten. Het gevarieerde aanbod voldoet tevens aan mijn stijl. De verzending en aflevering zijn correct, de verpakking degelijk Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben er blij mee en zal zeker bij deze winkel terugkeren. Het bedrijf is ook helemaal E ~ commerce proof ! Heel prettig gedurende de uitzichtsloze pandemie.o

• Kwaliteit

Goede service, ook voor retouren

Prima service in de verzending en ook het retourneren gaat prima, ook indien het overhemd niet meer in de originele verpakking past.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire