Lange wachttijd is gecompenseerd met zeer aantrekkelijke korting op bestelde artikel
Super snelle levering, mooi verpakt. Top kwaliteit
zie hierboven, ook website ziet er professioneel uit.
De zending was op tijd. De verpakking hoogwaardig. De afwikkeling boven verwachting. Helaas was de uitvoering van het door ons bestelde product niet wat wij hadden verwacht. De daarop volgende retourservice is perfect verlopen.
Meerdere keren daar gekocht en veel aandacht voor ons als klant
Al vaak hier besteld, service blijft top. Goed assortiment en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Zeer goede website, snel bestellen, gevolg door snelle levering
Snelle respons en prima service.
Alles overzichtelijk op de site en het artikel was netjes verpakt
Vlotte levering in prima verpakking. Retourzending van hetgeen niet paste snel afgewerkt. Wel jammer dat er geen rekening wordt gehouden met de kosten die gepaard gaan met verstelwerk. Dit ligt voor de hand bij de te lange broeken.
Een goed product voor een redelijke prijs en snel geleverd. Lijkt me een degelijke zaak.
uitgebreide en mooie collectie, snelle levering
Bijgesloten factuur onduidelijk. Bankrekeningnr. ontbrak.
Zeer snelle levering, en goede kwaliteit
Goede kwaliteit en mooi overhemden netjes verpakt
Prima service snelle levering goed te woord gestaan aan de telefoon
Goede kwaliteit en retourproces!
Communicatie, levering, retourvoorwaarden en kwaliteit van de geleverde producten: allemaal perfect.
Goede website, makkelijk te bestellen en snel geleverd
Goede en snelle levering van top producten!
Ervaren en deskundige verkoper. Goed advies zonder opdringerig te zijn. Wij komen zeker terug.
Prima producten en mooi verpakt !!! Alleen....nu koop ik bij jullie en krijg alsmaar reclame van uw winkel. Mijns inziens heb ik daar niet naar gevraagd. Wilt u aub mij wissen in het bestand....ik kan uw bedrijf prima vinden via de website. Graag uw serieuze aandacht voor mijn vraag. Met vriendelijke groet Hilly Jellema
U kunt zichzelf altijd afmelden voor de nieuwsbrief onderaan de e-mail. Bedoelt u de reclame die steeds in beeld verschijnt op internet dan kunt u het beste de cookies verwijderen. Helemaal onderaan op schulteherenmode.nl ziet u een link naar onze Cookie informatie. Deze link vindt u ook hieronder. https://www.schulteherenmode.nl/algemeen/cookie-informatie/ Wanneer u deze pagina bezoekt via de homepage of door het kopiëren van bovenstaande link, kunt u de cookies simpel uitzetten middels een simpele klik en een bevestiging hiervan. We hopen u hiermee goed op weg geholpen te hebben.
Echter de New Zealand trui is direct vanaf “New Zealand” tientjes goedkoper bij dezelfde trui
Wij hanteren onze eigen prijzen. Mocht u hetzelfde artikel ergens anders goedkoper zien, dan staat het de klant vrij om daar de bestelling te plaatsen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire