Super snel en goede kleding
Snelle levering van bestelde item, uitstekend verpakt.
Snel geleverd en netjes verpakt
Top! Keurige verpakking en duidelijke communicatie.
Goede kwaliteit en netjes Verzonden
Kwaliteit mooi en exclusief. top in mijn beleving
Al een paar keer wat besteld. Leveren snel, nette prijzen en goede after sales.
Snelle levering, en goede kwaliteit.
Mijn vaste merk maakt het passende model niet meer. Met één telefoontje naar de helpdesk van Schulte Herenmode kreeg ik het advies voor een ander merk en model. 2 broeken besteld, en ze zitten als gegoten. Zij zijn niet alleen een webshop, maar ook een fantastisch forum om tips te ontvangen. Vanaf nu alle broeken bij Schulte herenmode. De prijs is ook altijd oke.
Ondanks foute eerste levering, correct en snel hersteld
Geen bijzonderheden
Niet de goedkoopste , wel een ruime keuze aan kwaliteitsvolle kleding .
Jammer dat er pas na 2 herinneringsmails antwoord op mijn vraag kwam. Verder dik tevreden over de 2 bestelde pantalons van Portofuno.
Helaas hebben wij een periode gehad waarin het extra druk was in verband met onderbezetting waardoor wij een achterstand hadden opgelopen met het beantwoorden van de e-mails. Hierdoor hebben een aantal klanten erg lang moeten wachten op een reactie. Onze excuses hiervoor.
Goed en snel en top spullen
Ik had een winterjas besteld die ik graag snel wilde hebben en die werd dan ook met 24 uur geleverd. Helaas was het toch niet de jas die ik graag wilde dus ik heb hem teruggestuurd daarna werd ik van de afwikkeling prima op de hoogte gehouden en een week nadat ik de jas had teruggestuurd kreeg ik het bericht dat het aankoopbedrag werd teruggestort. Het is misschien vanzelfsprekend maar het is toch fijn dat het zo snel wordt geregeld.
Alleen maar positief. De filters werken uitstekend.
Er is genoeg keuze en variatie zeker in de grotere maten. Het leveren en retourneren is goed geregeld. Communicatie naar klant is ook prima en duidelijk.
Mijn excuses dat ik drie truien bestelde en twee terugstuurde. Ik ben echter zeer tevreden met de laatste aankoop en ervaar de service als zeer snel en accuraat. Waarvoor mijn hartelijke dank, met vriendelijke groeten, Ed Kiers
zelfs voor overhemden met extra lange mouw is er ruime keus en snel geleverd
Mijn huidige broek heeft een maat van 31 maar deze was niet in voorraad. Nu kijk ik in de maten tabel en zoek de juiste maat op het blijkt dat er in de boord maar 1cm verschil zit met maat 30 dus ik denk dat moet kunnen, ook omdat ik wat afgevallen ben en mijn riem wat strakker kan, kan ik ook 1 cm inkrimpen qua maat dacht ik. Maar toen de broek kwam leek het wel een kinderbroek, Veeeel te klein, niet 1 cm kleiner maar ruim 10 cm kleiner. Slechte maat voering dus.
De maat 30 en 31 in inches is gelijk aan de reguliere maat 46 oftewel XL. Vermoedelijk staat in de broek die u al heeft 31 als kwartmaat en niet als inches (jeansmaat) . Dit is een buikmaat, deze valt onder de buik en staat gelijk aan de reguliere maat 62 oftewel 5XL. Dat zou verklaren waarom de broek veel kleiner valt dan de maat 31 die u gewend bent te dragen. Voor vragen over maten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276.
Binnen 2 dagen in huis. Goed verpakt, dus niet in een zak maar netjes gevouwen in een doos. Prachtige trui. Niet goedkoop maar wel kwaliteit
Grote collectie Correcte snelle levering!
Zeer goede service en keurig geleverd
zowel nieuw als outlet geweldige uitgebreide keuze
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire