prima kwaliteit en zeer snelle levering
Heel tevreden
Ruim aanbod en snelle levering, prima adres om zaken mee te doen.
Buitengewoon blij met mijn nieuwe broek
ik was verrast hoe mooi het verpakt was ,met de hanger en in een kledingzak,de jas is natuurlijk ook mooi
Snelle levering en nette verpakking van onze bestelling.
Opvallend veel keus in kleding, die ik graag draag. Goede toepassing van filters bij het maken van een keuze. Snelle en zeer verzorgde levering van bestelde artikelen.
Top winkel met mooie merken,1 - minpuntje is dat er geregeld kortingen zijn en als je dan kijkt dan is er 1 maat en de grote maten zijn zelden in de aanbieding.Het zijn maten die overblijven.
Ruim assortiment en mooie merken
Fijn met achteraf betaling. Snelle service
goede en snelle levering en het was ook netjes verpakt
Snelle bezorging, ruime aanbod van kwalitatieve producten.
Ik heb al eerder Gardeur broek gekocht en was hierover zeer tevreden.
Professionele afhandeling, strakke prijzen, betrouwbare leveringen
Een heerlijk Jack, erg licht, goed materiaal, mooie kleur, goed en mooi afgewerkt.
Klantgericht, attent en behulpzaam!
Fijn dat u tevreden bent over de artikelen. Wij begrijpen niet helemaal waarom u aangeeft dat u niet tevreden bent over DHL, want wij werken met PostNL. Daarnaast leveren wij nooit een acceptgiro mee. Wij sturen wel een factuur mee voor uw eigen administratie. Onze klantenservice vraagt nooit om een klantnummer, maar om een ordernummer. Aan de hand daarvan kunnen wij uw bestelling terugvinden. Het is de bedoeling dat u netjes en vriendelijk te woord wordt gestaan. Mocht dit niet het geval zijn geweest dan bieden wij u daarvoor onze excuses aan.
Recensione originale
Het geleverde produkt is van goede kwaliteit en de bezorgingstijd is ook goed. Het bestel en betaalproces, makkelijk en overzichtig en het keuzemenu biedt ruim mogelijkheden om te orienteren. Een rijk assortiment staat ter aanbieding. Minpunten: DHL's chauffeurs nemen niet eens te moeite om aan te bellen en leggen het pakket neer voor de deur , waarna een bericht verstuurd wordt: besteling afgeleverd. De pakbon bevat ook een acceptgirokaart, terwijl de betaling al voldaan is met online bankieren. Een pissige klantendienst medewerkster die op klantnummer blijf hammeren, zonder uit te leggen waar die te vinden is en een tweede die mij verteld dat 'die acceptgirokaart' per se mee moet , ook zonder uitleg waarom, helpen ook niet bepaald, de zaak,
X
In de winkel in Leiderdorp goed geholpen en tevens verwezen naar de mogelijkheden om digitaal kleding te bestellen
Top kwaiteit producten. Keurig verzorgd geleverd.
Bestellingen worden prima verwerkt. 1 maal een klacht gemeld wat buiten de competentie lag van de firma Schulte Herenmode, is prima opgelost.
Gezochte items snel gevonden in overzichtelijk assortiment. Duidelijke communicatie over verzending. Pakket in goede orde ontvangen, degelijk verpakt.
De pyama was aanzienlijk goedkoper dan elders, werd keurig op tijd en correct afgeleverd. Prima product!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire