Eerder kleding uit de uitgebreid collectie van Schulte gekocht. Gebruikersvriendelijke website met goede product omschrijving. Kwaliteitsproducten van bekende merken. Snelle en correcte levering van de goederen in een nette verpakking. Daarnaast ook een eenvoudige retour procedure indien het product onverhoeds toch niet aan de verwachtingen voldoet.
Altijd goed
Bestelling tijdig, correct en zeer netjes verpakt afgeleverd. Herenmode Schulte aankopen is voor herhaling zeker van toepassing. Website is ook van hoge kwaliteit, mooie artikelen.
Goede webshop, veel keus. Snel en netjes geleverd. Ga daar vaker wat kopen !!!
Uitstekende kwaliteit en service.
Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb . I.p.v. 5 setjes schiesser ondergoed heb ik 4 setjes ontvangen!Het was 5 bestellen 4 betalen. In afwachting van uw antwoord Met vr.groet G Rotgans
Vanwege extreme drukte op de klantenservice is er een achterstand ontstaan met het beantwoorden van de e-mails. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de klant.
Zeer netjes ingepakt. Goed artikel. Duidelijke retourprocedure.
Na bestelling producten snel en goed verpakt geleverd
Nette goede levering. Iets vertraagd vanwege gebrek aan voorraad.
Pas mijn 2e bestelling, maar ga zeker nog vaker bestellen. Bezorging snel en gemakkelijk retourneren. Tot nu toe erg tevreden.
Goede service en volgens goede verzorging van het verzenden.
Op tijd geleverd, goed verpakt, product zoals op de afbeelding.
Snel geleverd en in nette doos geleverd. Alles in orde.
snelle levering na plaatsing van een digitale bestelling
Mooie overhemden tegen een schappelijke prijs, snel geleverd met goed begeleidende papieren.
Na zoeken op online heb ik een bestelling gedaan en na volle tevredenheid ontvangen. ik hoop dit vaker te kunnen doen
Foto en omschrijving van product (polo shirt) zijn zeer goed en accuraat weergegeven op de website. Snelle levering. Efficiënte en klantvriendelijke website.
Geacht modeteam Ik heb bij jullie nog maar een kledingstuk gekocht. Dus heb ik geen ervaring. Wel kan ik zeggen dat het goed is bevallen. Zeer klant vriendelijk, snelle bezorging en een mooie verpakking. Ga zo door!!
De shirts kwamen heel snel in een mooie doos, de shirts zelf zijn ook heel erg mooi. Tevreden over veel winkelgemak.
Overzichtelijke website, vlotte bestelprocedure en daarna een snelle levering. Erg mooi verpakt ook. Kortom helemaal tevreden!
Dank jullie wel!
Klantvriendelijk bedrijf
Levering duurde heel lang. Bij zelf bellen hoorden we dat er een Gardeur zending was zoekgeraakt. Dat wisten we niet omdat we daar niet over geïnformeerd zijn. Nu blijkt 1 artikel van deze levering ook nog kapot te zijn. Het overhemd heeft een gescheurde naad. Eerst gebeld daarover. Slecht advies gekregen: Dat kan gebeuren, dan komt u toch even naar de winkel om te ruilen (maar wij wonen in Ermelo). Daarna afgesproken dat het een omruiling wordt per post.
Wij vinden het heel vervelend dat het zo gelopen is. Er is inderdaad een zending vanuit de leverancier zoek geraakt. Helaas duurde het even voordat dit uitgezocht was. Er is met spoed een nieuwe levering verzonden door de leverancier. Dat u daarnaast ook nog een kapot overhemd heeft ontvangen is een extra vervelende samenloop van omstandigheden. Degene die u aan de telefoon had heeft waarschijnlijk niet meteen gezien dat u in Ermelo woont en daarom het advies gegeven om bij de winkel langs te komen. Wij bieden altijd een oplossing aan. U zal een nieuw overhemd ontvangen.
De eerste keer dat ik een artikel (nu een vest met rits) bij Schulte online bestelde. Bij uitpakken bleken de kleuren van het vest bij kraag en manchet anders dan op de website getoond. Het artikel moest dus weer worden teruggestuurd. Positief was de procedure van bestellen.
De kleuren van de artikelen die op onze website staan kunnen per beeldscherm verschillen. Daardoor kan het zijn dat de kleur niet helemaal is zoals de klant verwacht. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen.
Wilde vervanger voor de Pierre cardin deauville. Op advies van Schulte Herenmode de Gardeur Nevio besteld. Het gewicht van deze broek is echter zwaarder dan die van de deauville.Overigens heeft Meijer wel een alternatief! Model Dublin Art. 1-4122/17 Geen goed advies dus.
De broek die het meest overeenkomt qua pasvorm met de Deauville is inderdaad de Gardeur Nevio. Er is wel een verschil in winter- en zomerkwaliteit. Dat zou het gewicht kunnen verklaren. U had kunnen kiezen voor een zomerkwaliteit, deze is lichter. Wij zijn blij te vernemen dat u toch een goed alternatief heeft gevonden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire