Iedere keer maken ze waar wat ze schrijven en beloven!
goede prijs/kwaliteits verhouding en punctuele levering conform de afspraak. Zie je helaas niet bij iedereen !!
Twee artikelen behouden, een (1) retour omdat het niet aan de verwachtingen voldeed. Ook dat is correct afgehandeld.
Ik heb twee artikelen besteld waarvan een op retour moest vanwegen schade. De retour wet snel afgehandeld. Ik heb een nieuwe artikel gekocht en deze is wel goed. Mijn complimenten voor de snelle
Keurig, t regende op de bezorgdag. De koerier liet het pakket vallen in een plas, een hele hoek doorweekt en zand in de doosranden. Doordat er een mooi omsloten verpakking was, bleef de jas verscholen van schade.
Alles verliep prima. Mooie verpakking en jas per stuk in kledinghoes verpakt. Zelfs met korting alles top geregeld. Complimenten.
Ik heb bij u in de sale mooie kleding gekocht van topkwaliteit. Mijn dank hiervoor! Groet Rob.
Ook tweede aankoop was tegen redelijke prijs en volgens afspraak vlot geleverd.
Deze keer helaas twee items besteld, die niet geheel aan mijn verwachtingen voldeden, kon een aantal zaken ook niet in beschrijving terug vinden en dus geretourneerd en eigen per omgaande mijn geld retour gekregen
Altijd een uitstekende duidelijk website met prachtige kleding. Ook steeds meer grote maten te verkrijgen. Al heel lang klant. Nooit mijn neus gestoten op gebied van retourneren, geld terug en warme , duidelijke service aan de telefoon.
Overzichtelijk website, Prima kwaliteit
Brede keuze in kwaliteits-en merk producten; prijs/kwaliteit verhouding klopt.
Duidelijke site en snelle levering. Verder geen contact hoeven hebben. Bestelling snel geplaatst
Ik had drie bloesjes gekocht maar de verkeerde maat, ik kon ze gratis terugsturen en kreeg ook heel snel mijn geld terug gestort. De tweede bestelling ging erg vlot en was prachtig in een groene doos verpakt. Ik ben erg tevreden
Goede winkel. Grote maten. Prima service. Snelle verzending. Fysieke winkel Hillegom ook perfect.
Goede kwaliteit en service!
Alles wat Schulte bij mijn bestelling heeft gedaan was als van ouds echter jullie reputatie wordt te grabbel gegooid door Post.nl. Wijziging in bezorging gewijzigd naar de avond en hiervoor een bedrag betaald. Het behaagde Post.nl dit niet uit te voeren en het pakket aan te bieden op een afhaalpunt op een positie waar zelfs betaald parkeren tot de onmogelijkheden behoort. Met de trolly (niks mis mee) er naar toe. Al met al meer dan een uur onderweg en daarna een half bezig geweest om bezwaar te maken en te soebatten om het geld (nog niet gehad) terug te krijgen. Advies ga met een betrouwbare pakket bezorger in zee en voorkom hiermee reputatie schade.
Mooi jasje gescoord in de sale, dacht ik, maar helaas te klein en een grotere maat niet beschikbaar. Retourzenden en geld terug verder probleemloos, maar had liever het jasje gehouden.
Goed en netjes afgeleverd
Schulte is welbeschouwd mijn enige internet supplier van kleding. Goede kleding netjes geleverd en keurige aftersales
top bedrijf. hoge score als aanbeveling. Super vriendelijk.
Schulte Herenmode heeft voor mij een hele mooie collectie kleding. Ruime keuze, levering is zorgvuldig en netjes. Ook prettig is dat de communicatie helder, snel en adequaat is.
Alles klopt Schulte Herenmode
Op tijd levering. Kwalitatief perfect.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire