Verwachtingen komen niet altijd uit.

Net zoals ik vorig jaar al heb moeten ervaren kleven er aan de artikelen, waarbij korting wordt verleend, nadelen. In mijn geval bleek dat de maatvoering van die producten niet in overeenstemming was met op de website gegeven maten. Vorig jaar heb ik het betreffende hemd toch maar gehouden maar deze keer heb ik 2 hemden geretourneerd. Dat neemt niet weg dat ik een tevreden klant ben.

• Kwaliteit

erg tevreden over hoe snel levering plaatsvind

Producten zijn altijd keurig verpakt

Goede webwinkel

Mijn ervaring met Schulte Herenmode is zeer goed. De webwsite is zeer overzichttelijk en het zijn allen zeer goede merken die verkocht worden. Niet echt goedkoop, maar wel kwaliteit. Verder prima service, erg netjes verpakte bestellingen en vrij snel geleverd. Echte aanrader.

• Kwaliteit

Snel en ik word goed op de hoogte gehouden, hoe het met mijn bestelling gaat.

• Kwaliteit

Goed verpakt en snelle levering.

Ben tevreden over het bestellen en de levering van het product.

Top kwaliteit uitstekende service

Mooie kwalitatieve producten..de klantenservice chapeau..de mensen aan de telefoon super vriendelijk...alleen jammer dat er sinds 2 a 3 jaren geen nieuwigheden zijn ..vb kwartmaat 31 in colberts..vroeger kon men 11 pagina's bladeren velvet. Checks..pied de poule . Laatste jaren steeds hetzelfde...vale kleuren.. niet heel keuze. kijk bijna wekelijks ..bref au bon entendeur. Verder prima snel onberispelike verpakkingen..en de dames ad telefoon top!!!

Naar verwachting.

Prima.

• Kwaliteit

Duidelijk, makkelijk bestellen, mooie aanbieding, snel verzonden en sjiek verpakt

• Kwaliteit

Precies afgeleverd en van kwaliteit als verwacht.

Aanschaf van een duur vest 'Paul & Shark'. De kwaliteit van het merk is uit ervaring goed. Altijd goede ervaringen met de leveringen van Schulte mode.

top

snel, netjes verpakt en de stoffen van de overhemden prima kwaliteit.

• Kwaliteit

Mooie producten en goede service

Schulte leren kennen vanwege lockdown. Webshop is actueel en overzichtelijk. Goede uitleg over maten. Mooie producten/merken. Toch niet op voorraad? Dan volgt een mail met uitleg. Keurig!! Bezorging altijd goed en netjes verpakt. Top!!

• Kwaliteit

Snelle levering; prima shirts.

De twee witte Alan Red t-shirts, die ik bestelde, werden snel geleverd. Ze dragen uitstekend. Het enige is dat de foto's van witte shirts niet altijd even duidelijk zijn. Zo bestelde ik ditmaal shirts met een v-hals, terwijl ik liever een ronde hals had gehad. Het bleek toch niet goed te zien. Overigens voldoen deze shirts ook wel. Groet, Kees Visser

• Kwaliteit

Een snelle mooi uitziende verpakking en dito inhoud

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Kwaliteit en kleur voortreffelijk

Prima webshop

Keuze in grote maten

Vlot

Meerdere keren wat besteld , altijd vlotte afhandeling.

Betrouwbaar en snel

Na een broek besteld te hebben bleek die te klein. Terugsturen was kosteloos en gemakkelijk. Nieuwe broek met grotere maat werd keurig en snel geleverd, waarna ik, en mijn vrouw!!, erg content zijn.

Je kan alles vinden.

Snelle levering.

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en zeer netjes verzonden!

Prima service, super snel geleverd, netjes verpakt en een mooi kwaliteitsshirt.

Alles keurig afgeleverd

Alles goed verlopen

Top producten

ALLES GOED IN EEN WOORD

Wat ik hoopte kwam uit. Zeer correcte afhandeling van mijn wens. een klein ding: Ook de betere Italiaanse Overhemden, zoals Fray, Finamore interesseren mij.

• Kwaliteit

Zowel de jas als mede de bezorging prima zoals altijd.

• Kwaliteit

Prima webshop en goede service

Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd. Ik ben alleen geen Dhr..... maar mevrouw. Ik koop speciaal Mac Arne maat 36-38 voor mijn lange zoon bij jullie. Mooie zaak.

• Kwaliteit

Een website/service zoals het moet zijn!

Na bestelling, snelle levering. Helaas paste het niet, maar ook de retourzending/afhandeling was perfect. Voor herhaling vatbaar. Uitstekende service!

De betere herenzaak

- Grote bekende merken - Snelle behandeling van de levering - Hogere prijsklasse

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire