regelmatig bestel ik wat altijd prima
Eenvoudig te bestellen, prettig en vriendelijk contact. Snelle levering. Top product. Ik kom zeker terug !!
de gehanteerde maatvoering wijkt af met die van de fabrikant. met bijvoorbeeld een jas van ubr gaat het fout: Large is volgens ubr maat 50 en niet 52. In de jas staat zelfs niet eens een getal maar de term Medium of Large; waarom was dit niet gewoon vermeld op deze site? een gedetailleerde toelichting op de maatvoering ontbreekt dus waardoor een passende aankoop onzeker is.
Niet bij alle artikelen staat een maattabel. Heeft u vragen over de maat dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30.
Goede service, klantvriendelijk personeel, goede collecties
Alles vlot en snel
Goede service mooie produkten
Nvt
altijd vind ik wel iets .. toffe kleding .. en vlotte bestelling en levering .
De kwaliteit is goed. Maar de service loopt spaak als een product niet op voorraad is dan wordt alles niet direct geleverd, hey ligt ook aan de medewerker welke het verwerkt.
Een aantal van onze producten zijn gekoppeld aan de voorraad van de leverancier, hierdoor kan uw bestelling soms wat vertraging oplopen. Dat wordt ook uitgelegd in de e-mail die u ontvangt als er een artikel bijbesteld moet worden.
produkt goed beschreven en snelle levering
Snelle levering en mooi aangeleverd. Maten komen ook prima overeen. Zeer tevreden.
Al lang klant, was ik niet tevreden, was ik allang weg.
Mooie merken, zeer snelle levertijden!
Mijn zoveelste overhemd van Paul & Shark. Niet goedkoop, maar wel erg mooi en echt kwaliteit.
Door de lock down is 'fun shoppen' niet mogelijk. De mail van Schulte met de afbeelding van een goed-uitziend polo-shirt kwam precies op het goede moment. Goede pasvorm, lekker materiaal, meteen een tweede exemplaar besteld.
Snelle opvolging op bestelling, goede degelijke kartonnage.
Goede afhandeling.
correct en snel
Ik heb voor de eerste maal besteld maar het is aan te bevelen Ik spreek speciaal over de collectie van Hitl broeken
Prettig geregeld
Kwaliteit goed en mooie verpakking, ook belangrijk!!
Betrouwbaar, alles is super geregeld
Mooie verpakking, mooie platte doos dus cadeau papier er omheen en dan is het is een prachtig cadeau.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire