Betrouwbaar!

Betrouwbaar!

Hoogste nivo

Zelfs in de drukke periode rond kerst een snelle bezorging. Top product met aantrekkelijke korting.

• Kwaliteit

Mooie trui zeer snel geleverd.

Mooie trui zeer snel geleverd.

Paul & Shark in het assortiment

Snel en accuraat

• Kwaliteit

Fijne kleding met een prima dienstverlening

Heb een aantal keer kleding online besteld en dat is goed bevallen. Er is een uitgebreide kledingkeuze met een snelle levering. Retourzending is ook zeer gemakkelijk, kortom een fijne plek om online te winkelen!

kwaliteit o.k

zeer goede verpakking, mooie presentatie

Ben tevreden

prima aanrader

Wederom hemden besteld je moet uiteraard weten wat je maat is en wat je wil maar dan is deze site een prima uitkomst. Aanrader kan niet anders zeggen. Levering ook keurig op tijd via post nl ondanks kerst drukte. Prijzen zijn marktconform en soms iets lager. " ill be back" dat is zeker !!!

Super goed

Gaat zo door !!!

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle levering gewoon top

Stipt

Bestelde artikelen keurig verpakt en stipt afgeleverd. Retourzending ook netjes terugbetaald.

• Kwaliteit

Product was goed verpakt en naar wens. Hoewel ik niet terugstuurt waren ook deze instructies duidelijk en gemakkelijk

Prima ervaring

Fijne site om te winkelen, en veel verschillende producten en merken. En zeer goede verzending en afwikkeling.

• Kwaliteit

goede kwaliteit, veel keus en snel geleverd

het moeilijke bij online kopen is dat je de stof keuze niet in de hand kan voelen Maar de site geeft veel informatie

perfecte snelle levering

bestellen en het wordt netjes binnen een paar dagen geleverd.

• Kwaliteit

Prima online winkel voor mensen met een maatje meer

Ik koop er regelmatig en ben blij dat zij ook grote maten in merkkleding hebben.

• Kwaliteit

Wat ik tot nu toe bij Schulte besteld heb, bevalt uitstekend.

De maat en de omschrijving van het product kloppen steeds. Met de kleuren is het uiteraard iets moeilijker, maar ben ik nog steeds niet teleurgesteld.

Super keus en service

Ik was opzoek naar overhemden van merk Ledub. Hoe was goede keus en als het niet pas kon ik binnen 30 dagen retourneren.

Prima kwaliteit kleding!

Ik zocht voor iemand kleding in 6x XXL. Goed geadviseerd en de levering was op tijd.

Hele snelle levering.

Ik was aangenaam verrast door de nette en snelle levering.

• Kwaliteit

Geweldig assortiment en zelfs in de kerstperiode een snelle levering.

Kwam bij toeval op de site terecht en was verrast door de enorme keuze en de kwaliteit. Maakt kiezen niet makkelijk ;-)

Mooie materialen goede service

Mooie kleding, goede merken. Prima service

Fantastic

leuk ervaring !!

Zeer positief

Correct en goed verpakt

• Kwaliteit

Communicatie na bestelling was goed. Blik met sokken werd op kerstavond nog afgeleverd. Wel een verbeterpunt. Bij het openen van het blik, was een papier aanwezig waarop de aanbieding met prijs stond. Niet zo leuk omdat het een kerstcadeautje was.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire