Mooie materialen goede service

Mooie kleding, goede merken. Prima service

Fantastic

leuk ervaring !!

Zeer positief

Correct en goed verpakt

• Kwaliteit

Communicatie na bestelling was goed. Blik met sokken werd op kerstavond nog afgeleverd. Wel een verbeterpunt. Bij het openen van het blik, was een papier aanwezig waarop de aanbieding met prijs stond. Niet zo leuk omdat het een kerstcadeautje was.

Goede website, snelle levering

Met de drukte bij expediteurs en online verkopen, had ik deze snelle levering alleen maar durven dromen. Mooi verpakt inclusief alle benodigde bescheiden. Retour was gelukkig niet nodig. Mijn man is blij met zijn cadeau!

• Kwaliteit

Bestelling is snel en in goede staat geleverd

Ik had een badjas besteld en ondanks de drukke feestdagen en achterstand bij PostNL, werd de badjas in goede staat en vlot geleverd. Betaald via AfterPay, wat prima werkt.

Geweldige service.

Ondanks de enorme drukte bij de besteldiensten werd er conform de belofte op de site keurig en netjes het pakket afgeleverd. Chapeau.

Tevreden

Goed, snel en accuraat zo doe ik graag zaken. Ik kom volgende keer terug

• Kwaliteit

Snel, verzorgd en als je wil makkelijk te retourneren

Ik bestelde in de top drukke tijd rond kerstmis aantal colberts en was blij verrast dat ze binnen de beloofde tijd leverden.

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Retourneren (niet nodig) wordt heel makkelijk gemaakt.

Toplevering.

Snelle bezorging en heel netjes en degelijk verpakt.

Goed.

Goederen in bijbestelling bij leverancier maar betaaltermijn gaat al in! Betaaltermijn 14 dagen vanaf bestelling !

• Kwaliteit

alles keurig netjes en snel geregeld

kom graag terug als klant. er is ruime keuze. bij twijfel wordt je telefonisch prima van advies voorzien en geholpen

Zeer vlotte levering

Prima bedrijf.

levering ok en op tijd

ok

• Kwaliteit

Waargemaakt wat is beloofd.

Goede info op de website, geleverd conform het geborene, ondanks de drukte bij de bezorging, toch binnen 2 dagen geleverd.

Prijs /kwaliteit vergelijk prima. Levering top Zeer tevreden

uitstekend!

zie boven.

erg goed

Vele malen reeds een bestelling geplaatst en altijd tot volle tevredenheid verwerkt en ontvangen

• Kwaliteit

Snelle levering, kwaliteitsproducten, goede service

Twee coltruien besteld en conform belofte snel bezorgd. Prima producten, maar één van de twee truien viel helaas te krap uit. Gaat dus terug. Ook dat is geen probleem; de procedure van retournering is duidelijk aangegeven en mijn ervaring is dat ook de terugbetaling vlot verloopt.

• Kwaliteit

Goede service en goede aflevering .

Prettig zaken doen en goede merken van de kleding.

• Kwaliteit

Snelle levering, zelfs rond de corona-kerst

Kwaliteit tegen een redelijke prijs

Olie drijft boven

Sedert ik verschillende bestellingen heb gedaan, ben ik zeer tevreden over de geboden kwaliteit, ondanks de afstand. Ook de opvolging van de levering wordt goed gecommuniceerd.

• Kwaliteit

PRIMA ervaring, geheel tevreden !

SNELLE levering, uitstekende service ! VOLLEDIG NAAR WENS ! :-)

• Kwaliteit

Grote keuze en vlotte afhandeling.

Er is veel keuze in alle maten, alle kleuren. Goed ook dat er per merk apart maattabellen zijn, immers iedere fabrikant is net weer anders. Zelfs nu met de kerstgekte voor de deur werd het vlot verzonden.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire