Vlot en volgens afspraak

Vlotteafwerking en bezorging zoals we van Schulte gewend zijn.

Gewoon goed!!!

Prettige site en altijd snelle levering. Top

• Kwaliteit

Mooie kleding, goede site met filters, vlot verstuurd en mooi verpakt.

Goede ervaring

Laatste levering helaas verkeerde Shirt geleverd , volgende keer beter. vermoedelijk was mijn bestelde maar niet meer leverbaar.

• Kwaliteit

Webshop uitstekend; prettiger dan een chagrijnige verkoper in de fysieke winkel

Mijn man draagt een grote maat. Op zoek naar een nieuwe winterjas vond ik online een leuke aanbieding. Bestelling werd snel en uitstekend verpakt geleverd. Helaas lukte het niet om een waardebon in te wisselen die ik nog had na de aanschaf van een pak, jas en toebehoren een paar maanden geleden. We wonen in een plaats waar ook een fysieke winkel van Schulte is. Omdat we bij de nieuwe jas ook een mooie sjaal zochten gingen we daarheen, ook in de hoop de waardebon alsnog in te kunnen wisselen. De verkoper meldde dat we daarvoor naar de klantenservice moesten bellen. We snappen dat op zich best, maar moeten wel even kwijt dat de manier waarop, ook het verkopen van de gewenste sjaal, getuigde van een prijswinnend chagrijn.

• Kwaliteit

Ondanks twee retourzendingen, te klein, erg tevreden.

Heel positief

Goede kwaliteit prijs verhouding.

• Kwaliteit

Vlotte en correcte levering en kwaliteitsvol

Ik ben heel tevreden en koop zeker nog bij jullie

• Kwaliteit

Altijd mooi en kwalitatieve kleding

Prettige website, al ga ik liever naar de fysieke winkel voor deskundige hulp.

spijtig van hoge retourkosten

3 pulls besteld waarvan 1 retour.....bijna 17 euro retourkosten ....

• Kwaliteit

mooie aanbieding. snel geleverd met jas in fraaie verpakking met hanger van merk van jas. Top!

zeer goed!

Goede snelle levering

Mooie broek en snel geleverd.

correcte levering

Bij mijn vorige bestelling was er een foutje gelopen in de levering Dit werd op een correcte en vlotte manier rechtgezet en vergoed. Ik heb dan ook in volle vertrouwen een nieuwe bestelling geplaatst die correct en snel geleverd werd.

• Kwaliteit

Altijd goed, snel en goeie prijs

Ik bestel vaak bij Schulte, en het is altijd goed, snelle levering en een prima prijs. Top.

Zeer professioneel

Snelle levering en je krijgt meteen een track and tracé nummer zodat je het pakket kunt volgen

• Kwaliteit

Normaal gesproken prima service. Nu was er geen retour sticker/formulier aanwezig

Normaal prima service: snel en correct. Laatste bestelling geen retour sticker/formulier. Kosten retour zending 7,25 Euro.

Zeer nette verpakking.

Snelle verzending waarin het product chique wordt geleverd bij de klant.

• Kwaliteit

Geheel volgens bestelling en beloftes

• Kwaliteit

Groot assortiment, prima service.

Bestelling keurig aangekondigd en op tijd in mooie deugdelijke verpakking. Melding van retourzending en geld via Pay Pal onmiddellijk retour, uitstekend.

• Kwaliteit

Ik koop hier met plezier mijn kleren

Informatieve en duidelijke website. Groot assortiment en vele maten beschikbaar. Snelle levering. Levering, retouren en vragen worden altijd goed en accuraat afgehandeld. Nooit problemen met kleren die niet-leverbaar zijn.

• Kwaliteit

Correcte informatie m.b.t. bestelde artikel. Keurige aflevering conform gemaakte afspraak.

heel goed

zeer plezierig geholpen kwaliteit van de kleding is heel goed

Prettig zakendoen

Omruilen geen probleem. Verrekenen correct.

• Kwaliteit

Netjes verpakt en snel geleverd

Besteld zelfde dag nog op de post gedaan volgende dag binnen netjes verpakt kortom top

• Kwaliteit

Top geleverd....super netjes ingepakt!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire