Schulte voldoet volledig aan de verwachtingen

Snel en goed

Zeer netjes en vriendelijk behandeld

Levertijd te lang.

Levertijd zou 1 a 2 dagen zijn werd veel langer.

• Kwaliteit

Mooie wekelijkse nieuwbrieven maar?

Je besteld wat via de site, er staat op voorraad, dan krijg je een bevestiging levertijd 1-3 dagen, en dan een dag later een mail dat het niet op voorraad is, en besteld moet worden bij de leverancier. Als de nalevering gezonden wordt ontvang je geen track& trace gegevens. Je krijgt regelmatig nieuwsbrieven met korting acties, als dan na een paar weken weer wat leuks ziet en denkt van de korting gebruikt te maken komt ******en uit.

bedonderd

Altijd koop ik mijn zomerbroeken van het merk Meijer en dan model Bonn, deze broek kost overal € 129. Ik wordt door u gemaild met een korting van € 25, Dat houd in dan ik dan een broek heb voor ca. € 100 Bij het bestellen werd op de website de korting niet verwerkt met als mededeling dat dat verwerkt wordt zodra mijn email adres bij jullie bekend zou zijn. Ik heb de broek ontvangen zonder korting. En wat nu blijkt omdat de broek met € 10 was afgeprijst is de korting niet meer van toepassing. Ik voel me voor minimaal € 15 opgelicht Dit was mijn laatste bestelling bij uw firma

• Kwaliteit

als altijd een goede service na een bestelling.

Na de bestelling is de aflevering snel en goed. De verpakking is heel verzorgd en straalt kwaliteit uit.

Gemakkelijk - betrouwbaar

Voldoende keuze - ook grote maten - retourzending is makkelijk

• Kwaliteit

Over het algemeen heel goed

In de winkel is het altijd een lust om te shoppen. Online is het ook leuk alleen is het soms een gok en moet ik wel eens een artikel retour sturen. Desalniettemin blijft Schulte mode voor mij een fijne modezaak waar ik nog vaak zal binnenkomen.

Uitstekende service!!!

Uitstekende service en fantastisch product!!

• Kwaliteit

In een woord KEURIG !!!!!

In een prachtige doos kreeg ik mijn bestelde jas. En de jas zat verpakt in een kledinghoes! Dit is klantgerichtheid zoals het hoort met aandacht voor het bestelde. Ben er zeer tevreden over.

tevreden

alles goed geregeld!!!!

Super snel geregeld.

Geweldig ruime collectie

Mijn eerste ervaring is geweldig. Alles netjes op tijd en keurig en vooral tegelijk verpakt. In de mail die ik voor het eerst kreeg na mij bestelling ontving ik een bon met een korting en ik heb daarop gereageerd dat ik dat een beetje vreemd vond en niet plezierig. De reactie was bijzonder aardig, ik kreeg vooralsnog de korting van 25€. Mijn complimenten.

Hele fijne ervaring

Ik heb 2 artikelen besteld maar de maat was niet goed. Even gebeld en om uitleg gevraagd werd heel prettig geholpen. daarna de procedure gevolgd en opnieuw besteld. Zelfs de korting die ik bij de eerste bestelling heb gehad heb ik ook op de tweede bestelling genoten. Top geregeld allemaal en heel fijn zaken gedaan mijn complimenten. met vriendelijke groet Marion Hager.

• Kwaliteit

Klantenservice perfect. Heb via mail inlichtingen gevraagd, zeer snel antwoord, en goede raad gekregen. Levering perfect. Zeer tevreden.

Gewoon heel goed

De web-site alleen al vind ik goed zoveel keus en.de kleding is volgens mijn ook van kwaliteit en dan de verpakking geweldig dat vind je nergens ik vind het af Groetjes jill

Efficiënt en praktisch

Goede service en volop keuze,met nuttige aanwijzingen voor de maat bv.Prijs is redelijk

• Kwaliteit

De snelle service bij het bezorgen was heel prettig. Verder weet ik het nog niet. De broek stuur ik terug. Dit exemplaar had wel erg strakke pijpen. Was ik niet gewend van dit model. Hoe de service bij terugsturen is moet ik nog ervaren.

zeer goed

perfect

Snelle verzending

Helaas waren de door mij bestelde jassen niet de juist maat echter deze webshop is snel qua verzendkosten met de mogelijk tot afterpay. Ook retourneren kan makkelijk middels een bijgeleverde retoursticker

Prima levering en retournering

Zie bovenstaande

super

precies zoals het hoort, goed assortiment, goede beschikbaarheid en snelle levering. Alleen de doos had een mindere boodschap namelijk ook geschikt voor grotere maten. Daar kreeg ik natuurlijk een opmerking over van de kinderen!

Correcte levering

Snel en zonder problemen

• Kwaliteit

Duidelijke onlineshop makkelijk bekijken en vergelijken

Bestelling was vlot, volgens afspraak in mooie verpakking bezorgd

Uitstekend!

Snel geleverd en net verpakt.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire