snel en correct

Ik heb duidelijk met een goede herenmodezaak te maken. Mooie artikelen, prijssegment aan de hoge kant.

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding goede service

Ben zeer tevreden over de kwaliteit de service , en de vlotheid van het versturen. En super makkelijk om het te bestellen, duidelijke uitleg over de maat van de kleding. Goed verpakt, kortom alles heel netjes.

• Kwaliteit

Pasvorm goed. Super snelle levering.

• Kwaliteit

Ruime sortering. R2 overhemd staat leuk en zit prima. Kleuren zijn zoals op de website te zien zijn. Snelle levering.

op alle fronten positief

Goede website, makkelijk zoeken. Ruime keus in kwalitatief hoogwaardige kleding. Alles mooi op voorraad. Snelle ontvangst en goed verpakt. Gemakkelijke en kosteloze retourmogelijkheden.

• Kwaliteit

Wederom super.bestellen binnen twee dagen binnen mooi verpakt ik ben fan. Grote maten ook prima eindelijk kan ik slagen. Theo lei

Prima winkel

Mooie site Mooie kleding Snelle levering Fijn kosteloos bezorging ook eventueel retour. Zeker aan te bevelen hier klant te worden. TOP bedrijf.

• Kwaliteit

snel, goed en achteraf betalen,

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Rustig passen en meestal is zit het allemaal goed.

• Kwaliteit

In ieder opzicht voorbeeldig, hulde!

De door mij gewenste artikelen waren eenvoudig te vinden in de webshop. bestelproces klantvriendelijk. Verzending tiptop in orde met tussentijdse updates over stand van zaken. Kortom: in ieder opzicht voorbeeldig, hulde!

• Kwaliteit

Ook met mijn minder makkelijke maten is het goed shoppen bij Schulte

Voor overhemden, truien, vesten het juiste adres. met een zeer uitgebreid assortiment.

• Kwaliteit

snel besteld - snel geleverd- geheel naar ons zin.

Uitermate plezierig

Telefonisch geholpen door een medewerkster van de klantenservice die met mij meedacht en adviseerde.

• Kwaliteit

een merinowol trui gekocht, maar niet ontvangen

Ordernummer 440444 d.d. 24-09-2020: zowel in de advertentie als op de nota is de trui aangegeven uit merinowol vervaardigt te zijn, het label in de trui geeft aan dat het hier om materiaal gaat wat aangeduid wordt als mercerize wool. Het product is dus geen merinowol en de klant wordt voorgelogen.

Jas is nooit ontvangen

Jas is nooit bezorgd

Goed geregeld

heel goed

goed overzicht van de keuzes op web-site. Perfecte levering op afgesproken datum. Goede kwaliteit.

• Kwaliteit

De bestelling is keurig verzorgd geleverd en op tijd gebracht!

Zie boven!

• Kwaliteit

Mooie spullen, snel geleverd.

Mooie spullen, snel geleverd.

Klasse

Alles snel geleverd in een keurige verpakking. Mooie website met heel veel keus uit kwaliteitskleding. Leuke kortingsacties bij volgende bestellingen. Duidelijke nota’s en instructies, ik beveel Schulte herenmode van harte aan.

“ Dik” tevreden!!

Schulte herenmode heeft klantenbinding hoog in het vaandel staan. Dit is te merken aan een goede verzorgde afhandeling van A tot Z bij webbestellingen. Maar ook snelle afhandeling van vragen aan de klantenservice.

Artikel is perfect

Nette snelle levering. .

Alles netjes ingepakt . En post nl altijd optijd .

uitstekend

Altijd goed advies, mooie kleding ook voor de grotere maat. Bij toeval ontdekt en gebleven.

• Kwaliteit

Gemakkelijk bestellen via internet moet wel zien dat ik thuis ben voor levering

Eindelijk deftige pyjama’s

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire