na plaatsing van een bestelling 2 Polo~s volgend na 2 dagen in huis. geweldige service en de kwaliteit van de artikelen top! Dus voor merkkleding en service ben je bij Schulte-mode aan het juiste adres. Makkelijk vanuit huis via internet te bestellen.
Mooie winkel en de levering van online gekochte artikelen gaat heel snel.
Artikel was niet op voorraad. Direct besteld bij fabrikant. Duidelijke communicatie hierover. Voor de rest als altijd goed verzorgd.
Zo tevreden dat ik mijn zus uit Dokkum jullie ook heb aanbevolen
product niet op voorraad en wordt bijbesteld bij de leverancier. Ik werd hierover snel en helder geinformeerd. Zodra het product weer leverb aar was ontving ik een bericht en de volgende dag werd de broek afgeleverd in een keurige doos. Pluim
Mijn bestelling is snel en correct behandeld
Er wordt geleverd wat je vraagt, Dus kan het aanbevelen.
Schulte levert snel en correct, ik had een maat te groot besteld en dus terug gestuurd, administratieve afhandeling ging perfect en kleinere maat binnen een paar dagen in huis!
De bestelling is snel en correct verwerkt. Goede kwaliteit van het product. Nog een leuk hebbedingetje als extra.
Zo doorgaan.
zoals altijd
Gebeld om de juiste maat, en twee dagen later binnen.
Schulte Herenmode stuurt de bestelling snel op. De poloshirts zijn erg mooi en blijven prima in de was. Kortom mijn echtgenoot is blij met Schulte. Winkelen is niet zijn hobby. Samen online iets moois uitzoeken gaat een stuk beter.
Keuze uit een ruim assortiment van bekende merken. Na bestelling snelle levering in keurig nette verpakking. Ingeval niet goed snel geld terug. Echt goede service !! ik hoef niet meer naar een winkel ....
Snelle levering, prima kwaliteit
Snelle levering , kwaliteit en vakkundig persoonlijk advies bij vragen.
Goede snelle levering van hoogstaande merk kleding
oke
Aanvankelijk was ik eerlijk gezegd een beeje huiverig om on-line, in dit geval een pantalon te kopen. Op een uitgebreide site heb ik gevonden wat ik zocht. Namelijk een geruite pantalon van het merk MEIJER. Een categorie broeken die ik graag draag omdat de pasform voor mij perfect is. De volgende dag had ik hem al in huis, in een keurig verzorgde verpakking. Mijn compliment Fa. Schulte!
Uitstekende service, uitgebreid assortiment en juiste regeling met eventuele retouren. Kortom : ze komen hun beloftes na
Duidelijke website, vlotte afwikkeling bestelling; keurige verpakking zonder ballast. Tevreden klant
goed product, snelle levering
Snelle en correcte verzending
Kwaliteit product, levering en verpakking in balans.
Snel levering en feed back
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire