Snelle service. Netjes verpakt.
Korte broek via webshop gekocht, werd keurig verzorgd afgeleverd. Alleen ondergeschikt puntje: ik vind invoeren voorkeuren in webshop niet zo stabiel.
Alles zeer keurig verzorgd , m’n complimenten voor de afhandeling !!!
Hele bestelproces en levering top. Jammer genoeg was de maat niet goed waarvoor retour zending maar dit verliep ook fantastisch. Uiteindelijk naar de fysieke winkel geweest in Hillegom en hier prima geholpen. Kortom ik weet waar ik in de toekomst sommige kledingstukken ga halen.
fantatisch
Ik heb totaal geen punten van kritiek, alleen vind ik dat, indien je voor 437,00 bestelt en er een item verkeerd is, de terugzendkosten gratis zouden moeten zijn. Ik betaalde 16,40 voor één broek terug te sturen ( ik zat nu eenmaal met een grote doos...). Vanaf een bepaald bedrag zou dit gratis moeten zijn temeer omdat ik al verzendkosten betaald had om het tot bij mij te krijgen.
Snelle levering en ruim aanbod
Er is altijd een ruime keuze waardoor ik steeds iets van mijn smaak vind. Ook houd ik erg van hun stijl.
Snelle en perfecte uitvoering van de bestelling. Product prima.
uitstekende webshop, levering idem
Fijn
Zoals je mag verwachten. Snel geleverd en heel goed verpakt.
Uiteindelijk ben ik door Corona ook over gegaan naar Internet aankomen, maar niet van harte. Wij vinden het erg als er steeds meer fysieke winkels verdwijnen, maar de Schulte shops zijn voor ons te ver. Soms loopt zo’n internet aankoop goed af, soms moet het bestelde terug en daar hebben we moeite mee. Kosten voor het bedrijf en milieu onvriendelijk. Het probleem zit hem ook in de enorme verscheidenheid aan artikelen, ook binnen één merk. Voorbeeld: draag graag Meijer pantalons, maar dan er zijn zoveel verschillende typen. Een overhemd: raadpleeg de maat tabel , blijkt hij toch veel te ruim te zitten. Verder vinden wij het bijzonder hinderlijk als je op de Schulte site zoekt je overstelpt wordt met reclame, waar je ook heen surft . Als ik een artikel in Trouw lees, wil ik niet afgeleid worden door een zeer opdringerige Schulte reclame. Deze wijze van reclame maken werkt “ afstotend”
Wij hebben meneer op de hoogte gebracht zodat meneer de cookies/reclame kan verwijderen.
Groot assortiment, goede beschrijvingen van materiaal.
Tot nu toe erg tevreden
Mooi kwaliteit wordt er verkocht bij Schulte
Mijn vrouw is tevreden dus heb ik besloten om online te bestellen bij Schulte. En dat gaat prima!
Goede service, snelle levering
Het overhemd dat ik bij u kocht overtrof mijn verwachtingen. De website is overzichtelijk met goede maattabellen en een mooi assortiment.
Overhemden gekocht voor partner
Probleem is prima opgelost 1 nieuw set gekregen
goede service ,snel ,netjes, kortom OK
De maten van overhemden,jammer dat het onduidelijk vermeld wordt. 2 x overhemd casa mode ,staat wijde fit terwijl het casuel fit is . Comfort fit komt overeen met wijde fit ,dus heb ik al 2 x een overhemd terug moeten sturen ! Misschien een tip om de omschrijving aan te passen?
De omschrijving Casual Fit, Comfort Fit, Wijde Fit en Regular Fit is qua maatvoering c.q. pasvorm hetzelfde. Per merk is de maatvoering anders. Wij adviseren u dan ook om gebruik te maken van de maattabellen. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt contact opnemen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 op telefoonnummer 0252-700276. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire