Geen poeha en poespas

Omschrijving bij een item is zeer minimaal, zal wel het nieuwe minimalisme zijn, maar mag wat mij betreft wat uitgebreider en foto's waarbij een persoon de kleding draagt zijn ook zeer welkom

• Kwaliteit

Top service zoals het moet zijn!

Goed werkende klantenservice.

uitstekende en snelle service

Snelle service en het constant op de hoogte houden van de bestelling. Heel correcte afhandeling

zie boven

• Kwaliteit

prima product en prima levering

Super blij

Geweldige mensen, heel vriendelijk en behulpzaam moet ik zeggen . Chapeau voor Schulte Heren mode EN Klantenservice .

erg goed

Prima service en goede kwaliteit

snelle levering.

Mijn broek

Alles ok, snelle levering en mooie broek dus …

• Kwaliteit

koop regelmatig online bij Schulte, altijd top!

Prima online shoppen

• Kwaliteit

Ruim assortiment en correcte levering.

Schulte herenmode biedt een ruim assortiment middels vele merken. De website is overzichtelijk, duidelijk en goed toegankelijk. De levering is correct, snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringstijdstip.

• Kwaliteit

Fijne broek en precies wat ik wilde.

Alles perfect

Bestelling heel gemakkelijk,en snelle levering ondanks Corona

• Kwaliteit

Ruime keuze en snelle levering

Bestellen in de webshop van Schulte is makkelijk. Er is voldoende keuze in merken, en kleuren. De levering is altijd snel! Ik ben zeer tevreden.

• Kwaliteit

Ondanks de drukte veroorzaakt door de coronacrisis toch snel binnen

• Kwaliteit

Alles van bestellen tot ontvangst perfect geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Kwaliteit

snelle levering kwaliteit zeer goed

de website is overzichtelijk alleen als je een artikel hebt aangevinkt dan moet je alles weer aankruisen

Geen juiste informatie

Voor het bestellen eerst geïnformeerd of de overhemden met korte mouwen een “korte” korte mouw had of een langere korte mouw had. Nee, een langere korte mouw. Helaas, een mooi hemd maar met ultra korte mouwen.

• Kwaliteit

Niet gekregen wat ik bestelt heb.

Ik had een donkerblauwe broek besteld (ook op de foto donkerblauw) ik kreeg marine, bijna zwart. Ik heb een hekel aan terugsturen, dus dat heb ik niet gedaan. Omdat zwart moeilijk combineert met mijn vesten denk ik dat ik de broek niet vaak zal dragen.

tevreden

Order verliep prima echter het pakket, waar jullie mogelijk weinig aan kunnen doen, is afgeleverd bij een distributie centrum terwijl de gehele dag mensen aanwezig waren om het pakket wel in ontvangst te nemen. Wij kregen een mailtje dat er niemand aanwezig was!

• Kwaliteit

Vaak niet het juiste, kleur, mouwlengte (wel op gegeven) en of materiaal, ik vind dat hiermee slordig mee omgegaan wordt.

• Kwaliteit

Overhemden crisis door Schulte online opgelost, super

Een man die niet van winkelen houdt. En die - als na 10 jaar de rafels erbij hangen- verwacht dat ik “dezelfde broek/hemd/sok” weer kan kopen. Niet dus. Met het online winkelen is er bij Schulte wel weer heel veel mogelijk, en de bijgeleverde maattabellen maken de keus ook makkelijk. Ik bestelde alles in verschillende maten, thuis werd gepast en gekozen. Wat afviel kon zonder probleem worden teruggestuurd. Bij twijfel werden we telefonisch ontzettend prettig en vakkundig geholpen. Probleem opgelost! Mijn complimenten, nog nooit was ‘kleren kopen voor de man’ zo makkelijk.

• Kwaliteit

Duidelijke webshop met goede service.

Producten worden gratis verzonden en voorzien van een gratis retouroptie. Vlotte levering en concurrerende prijzen.

• Kwaliteit

Prachtig shirt binnen 1 dag geleverd!

Prachtig shirt binnen 1 dag geleverd!

Prima on

Prima site, goede keuze mogelijlheden

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire