Besteld, op tijd verzonden, artikel voldeed exa ct aan beschrijving. Merci
Kwaliteit, snelle levering en goede service!
De presentatie van kleding op de website komt volledig overeen met de werkelijkheid bij levering. De kwaliteit is prima en de prijs alleszins acceptabel. Ook het eventueel retourneren is goed voorbereid (ik heb daar overigens geen gebruik van gemaakt).
bestellen, bezorgen en after-sales: FANTASTISCH
Snelle, goede en betrouwbare leveringen van goede producten.
Ik koop al jaren bij jullie maar dit heb ik nog niet eerder regelmaat. De kleur rood van het overhemd op de website kwam helemaal niet overeen met het gestuurde overhemd. Op de website was de kleur mooi ( lichter en diep rood). In het echt donker en grauw. Kwaliteit is goed, maar in de winkel had ik het niet gekocht, ook niet voor de helft van deze prijs.
Helemaal tevreden, snelle verzending, erg mooie Tramarossa broek
Fijne service en prettig winkelen online,. Veel keus en overzichtelijk om keuzes te maken, kiezen al vaker voor schulte. Fijne ervaring en goede service. Een tevreden klant, en zal zeker vaker bij jullie shoppen online, Bedankt en vriendelijke groet,
Goedeavond Helaas de verkeerde kleur jas geleverd donker blauw ipv zwart. dit hebben wij ook te laat gezien en de jas al gedragen . In afwachting van uw reactie ., Mvrgr Eric Gruyters
Bedankt voor uw review. Wij zullen u per e-mail benaderen.
snelle levering, makkelijke bestelsite. gewoon top
Snel bezorgd in handige verpakking. In verleden zonodig goede support
Prachtige jas gekocht,goede kwaliteit/ prijsverhouding. Goede pasvorm en met aandacht verpakt en verstuurd.
snelle service, mooi jasjes gekocht!
Bestelling verloopt vlot en soepel. Levering correct en op tijd. Ik geef een 9 !
Aankoop van een aantal overhemden bij Schulte via internet Weer een succes; goede prijs en keurig ingepakt Heb ik de overhemden binnen een korte tijd ontvangen
Het bestelde artikel zag er prachtig uit! Echt top kwaliteit. Maar helaas was alleen de maat net te groot (kwartmaat 32) en hetzelfde product in kwartmaat 31 is niet (meer) verkrijgbaar. Jammer, jammer, jammer. Digel producten zijn wel fors aan de prijs. Maar goed, dan heb je ook wat!
Na eerdere bestellingen ok deze keer weer ontvangen wat ik besteld heb. Betrouwbaar !
Getriggerd door het mooie merken aanbod op de website hebben wij 'n bestelling gedaan. Deze bestelling is naar tevredenheid uitgevoerd. Het aanbod triggerde ons dusdanig dat we korte tijd later zelfs naar een fysieke winkel zijn geweest en de garderobe nog wat verder hebben aangevuld :-). (no-brainer, maar: let er wel op dat lang niet alles op de website ook in de winkel is) We zijn zeer fijn geholpen en komen -ondanks de grote reisafstand- nog graag eens terug.
Was onze eerste maal dat we in Hillegom waren, komen er zeker terug
Toppers
Zie bovenstaande zin
Alles Top
Alles is perfect verlopen. Ik weet natuurlijk niet of de terugbetaling ook zo voorspoedig verloopt, maar als dat ook goed en vlot gaat zal U mij nog wel terug zien als klant.
Ik heb de Floris sneakers (met 20% korting) bij Schulte besteld en vervolgens afgehaald bij de Bruna in ons dorp. Prima geregeld!
Mijn ervaring is niet oke. Zit al een week lang te wachten op mijn bestelling. Ze zeggen dat het aan postnl ligt. Niet echt professioneel.
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat er problemen met de levering waren. Het ligt inderdaad aan PostNL. Wij kunnen helaas geen invloed uitoefenen op het moment van levering. Volgens de Track & Trace code is uw bestelling op 9 januari bezorgd. Wij hopen dat u het in goede orde heeft ontvangen en dat de artikelen naar wens zijn.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire