bestelling gemaakt volgen de dag kosteloos in huis prima servise
Het is niet de eerste keer dat ik besteld heb bij Schulte Mode. De collectie is heel breed en voor ieder een keus. De service en de verzending is uitstekend. Ik kan deze mode zaak voor een ieder aanbevelen.
Fijne zaak
Perfecte producten, goede kwaliteit en snelle levering
Mooie truien van Gant voor een goede prijs
Betrouwbaar en goede kleding
Goede ervaring
Ik ben zeer tevreden ove Schulte Herenmode.
De geleverde kleur van de broek was groen i.p.v. beige zoals vermeld. Daarom retour gezonden.
Het artikel uitzoeken, betalen en ontvangen gaat prima, veel lof daarvoor. Maar daarna een overweldigende hoeveelheid reclame over je heen krijgen doet geen goed aan het eerdere goede gevoel bij Schulte.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Vervelend dat u onze reclame zo ervaart. Wij kunnen de reclame niet voor u uitschakelen, omdat u zelf de Cookies heeft geaccepteerd bij onze website. Daarom leg ik graag aan u uit hoe eenvoudig onze banners (permanent) kunt uitschakelen: Hieronder ziet u een schermafbeelding met een dergelijke banner van onze webshop: Rechtsboven op deze afbeelding ziet u een klein driekhoekig info-symbool. Als u daarop klikt, dan verschijnt een nieuw scherm in uw beeld, met onder meer deze tekst: Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een keuze maken uit het tijdelijk of permanent uitschakelen van de weergegeven banners. Nadat u een keuze hebt gemaakt verschijnt er een nieuw scherm in beeld waarin u naar alle waarschijnlijkheid onderstaande status-tekst zult aantreffen: Indien u besluit bij de privacy-instellingen van uw webbrowser (bijv. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.) uw cookies te verwijderen, besef u dan dat de banners wederom zichtbaar kunnen worden. U zult bovenstaand proces in dat geval moeten herhalen. Als u de cookies echter niet verwijdert, dan blijven de instellingen behouden en zult u niet langer geconfronteerd worden met de banners van onze website. Onze excuses voor het ongemak.
IK schrijf dit namens mijn man, vanwege afasie, kan hij dit niet zelf. De overhemden zijn prima, zitten goed , zijn zacht en behouden hun kleur.
perfect in all opzichten. goede verpakking, goede retour mogelijkheden en uitleg. en mooie spullen natuurlijk!
De overhemden kochten we normaliter in een winkel in Zoetermeer. Maar wegens de corona-crisis is de winkel dicht. We gunnen dit soort winkels best wel wat, maar nu kan het even niet anders dat we moesten uitwijken naar een andere winkel. Via internet troffen we uw site aan en hebben bij uw site overhemden besteld. Het merk Giordano kenden we al en we zijn daar zéér tevreden over. Het zijn géén goedkope overhemden, maar wel een mooie Kwaliteit! Sommige overhemden voelen aan als katoen-/zijde en sommigen een mooie en zacht katoen. De levering van de overhemden klopte precies en waren ook zeer netjes per stuk verpakt en in een zeer mooie doos afgeleverd. Echt perfect, kwalitatief mooie producten en servicegerichte leverering!!
netjes, product zoals op de foto, zeer snelle aflevering,
Helemaal naar verwachting
Goede kwaliteit en altijd de juiste maat verkrijgbaar!
Snelle levering goede kwaliteit keurig verpakt
Tot zover goed, het is nog afhankelijk van hoe mijn retour word verwerkt
Value for money
Makkelijk bestellen, binnen 3 dagen in België geleverd. Goed verpakt. De bestelde truien kende ik al, dus makkelijk shoppen op deze manier. We kunnen weer even vooruit.
Uitstekende ervaring en snelle levering. Schulte herenmode is een prima adres
Ruime keuze, mooie kwaliteit en snel leverbaar.
Prima service snelle levering in deze tijd nu! Kom zeker nog een keer een bestelling doen!👌👌👌
Was licht verrast dat items niet in voorraad zijn ondanks dat de site dat wel lijkt te suggereren. Dat duurde uiteindeljk maar enkele dagen, dus totaal geen probleem, maar viel mij wel op.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire