Nu ik de nieuwe trui voor de derde keer draag, heb ik gezien dat de schoudernaad links afwijkt van de schoudernaad rechts. De laatste is vlak, zoals het hoort; de linker vertoont een storende verdikking op het eind. Ik weet niet of ik de trui nu nog kan terug sturen, temeer daar ik de plastic hoes van de verpakking niet meer heb. Conclusie: ik had de trui eerst heel precies moeten bekijken voor dat ik hem in gebruik nam. Is er nog een oplossing mogelijk?
Wij hebben contact opgenomen met meneer
Altijd goede kwaliteit en uitstekende service
Zoals je verwacht van een uitstekende winkel c.q. site.
Gebruiksvriendelijke Website en eenvoudig bestellen. Daarnaast snelle levering en indien nodig eenvoudig om e.e.a. retour te sturen.
Snelle levering en reactie. Goed verpakte pakketten
keurige verpakking, levering volgens afspraak en snel, retourzending snel en correct geregeld. zeer tevreden.
Het artikel beviel mij en gemakkelijk dat je achteraf kunt betalen want betalen via de computer doe ik niet.
Prettige,behulpzame klantenservice.Jammer dat het nogal eens voorkomt,dat artikelen na bestelling niet (meer) in voorraad zijn.
Tijdens uw bestelling was dit artikel nog op voorraad, maar soms gebeurd het dat mensen tegelijkertijd een bestelling plaatsen. Het artikel gaat dan naar degene die net iets eerder was. Helaas duurt het even voordat het op onze website zichtbaar is dat een artikel niet meer voorradig is.
Mooi materiaal en perfecte levering..
Prijs te hoog verder ok
Heb voor ik m’n bestelling deed, telefonisch zeer goed en op vriendelijke wijze advies gekregen!
Zeer snelle bezorging. Ook wat betreft betaling bij retourzenden.
Zo netjes verpakt volgende dag al in huis top
Ik was zeer tevreden. Service en communicatie is helder. Ik ga hier vaker bij bestellen.
Prachtig aanbod en zeer snelle levering
Prima bedrijf doen wat ze beloven.
keurig verzorgd
Vlotte communicatie met snelle levering.
Mooie overhemden en veel keuze. Ik heb mouwlengte 7 en dat is nog steeds niet overal te krijgen. Ik adviseer wel om het zoeken naar een bepaalde pasvorm te verbeteren. Als ik kies voor regular fit dan wil ik er geen andere tussen hebben.
De broek die ik heb besteld ziet er niet zo uit als op de afbeelding. Dus moet ik deze helaas retourneren.
Bestellingen snel in huis en keurig verpakt. En de maatvoering klopt! Blij mee.
Het is een zeer fijn orderbedrijf. Kom je er niet uit telefonisch altijd bereikbaar. De kwaliteit is super
Snelle correcte afhandeling ook bij retourneren. Nette prijzen
dure maar mooi truien. vast veel plezier van
Gewoon tevreden
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire