Goede en snelle verzending

Tevreden over snelle levering.

netje en goed verzorgd

1 kledingstuk paste niet, terug gestuurd. pakket netjes met retour etiquette erbij. Goed geregeld!

Alles naar wens verlopen

3 truien gekocht en 2 daarvan weer teruggestuurd. Geld werd binnen afzienbare tijd automatisch weer teruggestort. Alles probleemloos verlopen.

Service zoals het hoort

Het overhemd werd op de gebruikelijke professionele manier verpakt en verstuurd.

• Kwaliteit

alles is goed gegaan tot nu toe

Zelf een vergissing gemaakt door onkunde in broekmaat, artikel terruggestuurd dezelfde dag, en alles lijkt goed te verlopen. Advies ontvangen over mate en hopelijk gaat het beter bij de tweede bestelling.

• Kwaliteit

Overzichtelijke site, prima afhandeling. Voorbeeld voor veel andere webshops!

Perfecte afhandeling

Zeer goed!

• Kwaliteit

Prima winkel en goede kwaliteit

Ze doen wat ze beloven. Veel keuze. Duidelijk website. Veel keuzes mogelijk in kleur, maat, materiaal, merken enz

Subliem!

Prachtige kwaliteit en meesterlijke aflevering!

Prima snelle service!

Makkelijke website, duidelijke berichtgeving over het verloop, snelle aflevering in een nette doos.

• Kwaliteit

uitstekend aanbod en snelle levering

Voor mijn kledingkeuze in de grotere maten (XXL) biedt Schulte voor mijn kledingmerk een ruime keuze tegen een goede prijs die snel en simpel online te bestellen is en even snel gratis thuis bezorgd wordt.

Ruime keuze, snelle levering

Mijn bestelling voldeed prima aan de verwachtingen en was er op de afgesproken tijd

slecht

Helaas hebben wij tot op heden onze bestelling met het ordernr. 362411 nog niet van u mogen ontvangen. Wel hebben wij de factuur van afterpay mogen ontvangen maar u zult begrijpen dat wij hier geen gehoor aan zullen geven. In afwachting van uw reactie, verblijven wij, m.vr.gr. Karen Mulder

• Kwaliteit

Keurig verzorgd, snel, accutaat.

Inhoud bestelling was niet goed: ik had een gardeur broek besteld. Viel iets te klein uit. Model én stof vonden wij perfect. Heel snel (klasse) werd de grotere maat geleverd. Maar deze broek was niet van katoen maar van wol. Wij hebben een hond dus wij willen beslist geen wollen broek. Klopte ook niet met de eerste. Dus: vandaag wéér naar postkantoor en teruggestuurd. Jammer.

• Kwaliteit

Prijs kwaliteit verzenden super goed

Ruime keus Goede prijs Keurige levering

• Kwaliteit

Snel, efficient, ruime collectie, grote maten beschikbaar

zie boven

• Kwaliteit

Supersnel en nette levering!

Snel en netjes in huis gekregen.

• Kwaliteit

Goede en snelle service. Alles klopt.

Alle spullen goed en snel geleverd. Alles prima in orde.

• Kwaliteit

Betrouwbare en super snelle levering

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle nette service

Mijn man is erg blij met zijn nieuwe jas. Het is snel geleverd, van goede kwaliteit en past als gegoten.

Snelle, gemakkelijke levering.

Zie boven.

• Kwaliteit

De exacte maat wijkt nogal eens af

Poosje geleden Pierre Cardin jeans (Lyon) besteld in maat 34/34, dezelfde specificaties als een broek die ik al heb. De geleverde broek was echter te klein. Derhalve teruggestuurd. Wel goed geleverd, snel, mooi verpakt en goed te retourneren. Snel geld terug, uitstekende service. Niets op aan te merken, op de maat van de broek na. Jammer. Onlangs een nieuwe poging; wederom Pierre Cardin jeans, nu Deauville, 34/34, dezelfde specificaties als een broek die ik heb. Snel en goed geleverd. Deze keer is de broek aan de zeer ruime kant, eigenlijk iets te groot. Terugsturen vond ik te laat, had alle kaartjes er al af gehaald. Ga 'm nu gewoon thuis dragen, als ik in de tuin werk etc. Wederom wel jammer. Groeten, T. Schutte

• Kwaliteit

Zeer goede site en bestellen en afleveren ook zeer goed

snel,goed,correct en duidelijk

zie3 voorgaande

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire