Tevreden over snelle levering.
1 kledingstuk paste niet, terug gestuurd. pakket netjes met retour etiquette erbij. Goed geregeld!
3 truien gekocht en 2 daarvan weer teruggestuurd. Geld werd binnen afzienbare tijd automatisch weer teruggestort. Alles probleemloos verlopen.
Het overhemd werd op de gebruikelijke professionele manier verpakt en verstuurd.
Zelf een vergissing gemaakt door onkunde in broekmaat, artikel terruggestuurd dezelfde dag, en alles lijkt goed te verlopen. Advies ontvangen over mate en hopelijk gaat het beter bij de tweede bestelling.
Perfecte afhandeling
Ze doen wat ze beloven. Veel keuze. Duidelijk website. Veel keuzes mogelijk in kleur, maat, materiaal, merken enz
Prachtige kwaliteit en meesterlijke aflevering!
Makkelijke website, duidelijke berichtgeving over het verloop, snelle aflevering in een nette doos.
Voor mijn kledingkeuze in de grotere maten (XXL) biedt Schulte voor mijn kledingmerk een ruime keuze tegen een goede prijs die snel en simpel online te bestellen is en even snel gratis thuis bezorgd wordt.
Mijn bestelling voldeed prima aan de verwachtingen en was er op de afgesproken tijd
Helaas hebben wij tot op heden onze bestelling met het ordernr. 362411 nog niet van u mogen ontvangen. Wel hebben wij de factuur van afterpay mogen ontvangen maar u zult begrijpen dat wij hier geen gehoor aan zullen geven. In afwachting van uw reactie, verblijven wij, m.vr.gr. Karen Mulder
Beste mevrouw, Gezien wij het pakket opnieuw aan u hebben opgestuurd zou u deze inmiddels ontvangen moeten hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Inhoud bestelling was niet goed: ik had een gardeur broek besteld. Viel iets te klein uit. Model én stof vonden wij perfect. Heel snel (klasse) werd de grotere maat geleverd. Maar deze broek was niet van katoen maar van wol. Wij hebben een hond dus wij willen beslist geen wollen broek. Klopte ook niet met de eerste. Dus: vandaag wéér naar postkantoor en teruggestuurd. Jammer.
Ruime keus Goede prijs Keurige levering
zie boven
Snel en netjes in huis gekregen.
Alle spullen goed en snel geleverd. Alles prima in orde.
Mijn man is erg blij met zijn nieuwe jas. Het is snel geleverd, van goede kwaliteit en past als gegoten.
Zie boven.
Poosje geleden Pierre Cardin jeans (Lyon) besteld in maat 34/34, dezelfde specificaties als een broek die ik al heb. De geleverde broek was echter te klein. Derhalve teruggestuurd. Wel goed geleverd, snel, mooi verpakt en goed te retourneren. Snel geld terug, uitstekende service. Niets op aan te merken, op de maat van de broek na. Jammer. Onlangs een nieuwe poging; wederom Pierre Cardin jeans, nu Deauville, 34/34, dezelfde specificaties als een broek die ik heb. Snel en goed geleverd. Deze keer is de broek aan de zeer ruime kant, eigenlijk iets te groot. Terugsturen vond ik te laat, had alle kaartjes er al af gehaald. Ga 'm nu gewoon thuis dragen, als ik in de tuin werk etc. Wederom wel jammer. Groeten, T. Schutte
Beste meneer, Het spijt ons te horen dat de maten niet exact zijn. Wij gaan dit zeker meenemen en nameten. Mocht u de broek nog niet gedragen hebben, dan maken wij graag een uitzondering en kunt u de broek alsnog retour sturen. Dit kan naar Antwoordnummer 865, 2160 VG Lisse. Met vriendelijke groeten, Schulte Herenmode
zie3 voorgaande
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire