Goede kwaliteit en snelle levering maar niet goedkoop
Ik bestel vanuit België en en, behoudens items nabesteld bij de leverancier/producent, wordt alles steeds de tweede werkdag na bestelling geleverd. Bij verschillende blazers werd als attentie een kwaliteitsvolle kledinghoes ingesloten, waar voor dank. Ik heb slechts 1 opmerking: blij blazers/colberts ontbreekt steevast de set reserveknopen die andere - al dan niet online - modewinkels met het kledingstuk mee leveren. Tot heden nog geen knopen kwijtgespeeld, maar het zou spijtig genoeg uiteraard steeds nog kunnen gebeuren ooit...
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh, Wij nemen uw opmerking over de extra knopen zeker mee . Mocht u knopen nodig hebben adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice . De klantenservice kan altijd proberen knopen te regelen via de leverancier. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Omdat de PostNl ons pakket bij een ander adres heeft afgeleverd, waar wij niet naar toe konden gaan want redelijk lastig te bereiken, spreken we van een slechte ervaring. We hebben contact gehad met zowel Post Nl als Schulte Herenmode en de eerste speekt van overmacht en Schulte zegt dat zij hier niets aan kunnen doen. Dat zal allemaal wel maar wij hebben nu de kleding niet wat we met de kerst wilde hebben. Jammer dat Schulte niet aanbood de kleding naar het adres in Breskens te sturen omdat zij de broeken weer retour krijgen van Post NL.
Het pakket is opnieuw aan de klant verzonden en ontvangen.
Dit was niet de eerste keer dat ik wat bij Schulte Herenmode bestelde en het zal ook niet de laatste keer zijn. Zowel in de winkel in als via de webshop ben ik prima geholpen.
x
Alles in goede orde ontvangen, en geweldige T-shirts.
Duidelijk en snel.
Zie bovenstaande
Prima ervaring met Schulte Herenmode. Vlotte toezending en keurig verpakt product. Aan te bevelen!
Ik heb dit overhemd voor mijn schoonzoon besteld, en hij vond hem prachtig. Een prima kerstcadeau.
Snel, correct en netjes verpakt. Top.
1e keer besteld, goede mail wisseling keurig verzonden.
Goede verzendcommunicatie in prachtige verpakking geleverd zoals aangegeven.
De bestelling is vlug en correct geleverd. Alles zoals de beschrijving en maat klopt. Geen fouten in de stof of afwerking. Zeer degelijk en mooi verpakt. 1 minpuntje langs de kant van de post. Ik kreeg een bericht dat de bezorging zou plaats vinden tussen 12u en 16u. Het pakket is afgeleverd om 19u. Gans de namiddag zitten wachten.
Geen terugkoppeling, nul reactie. Zelfs na tel contact. Wel snel centjes innen maar als er iets mis is, is er niemand thuis. Hebben tot a.s. maandag tijd om de bestelling 349258 te leveren op het juiste huisnummer 33!!
Wij hebben contact gehad met meneer en het ging om een fout die gemaakt is vanuit de klant zelf.
Één artikel bleek achteraf niet te koop; van het andere klopte de omschrijving van geen kanten. Waardeloos!
Het is met meneer opgelost.
Altijd goed 👍
Via de website heb ik 3 overhemden besteld, en deze zitten prima, mede door de handige maattabel. Elk merk heeft weer z'n eigen maten. Prijs is redelijk, levering netjes en op tijd !
Prima, correcte levering
Zie boven
Zeer snelle levering en ook bij afzegging orders zeer goed en direct geholpen .
snelle levering goede kwaliteit
Zondag 22 dec. online besteld; dinsdag 24 dec. (dag voor Kerst) al thuis bezorgd.
Vlug, goed verzorgt en mooi verpakt.
Snelle levering , netjes zoals het hoort
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire