Goed verpakt

Goed!!!

Voor het eerst bij jullie besteld en helemaal tevreden. Snelle levering en netjes ingepakt.

Vlotte service

Retour zenden probleemloos

Super!!

Hadden snel nieuwe broek nodig. Besteld, geleverd, gepast en betaald in 2 dagen. Super!!

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer goed product en snelle afhandeling

Snelle en prima service.

Persoonlijke kaartje is erg leuk en attent.

• Kwaliteit

Het bestelde snel ontvangen, netjes verpakt en precies wat ik besteld had. Prima web-winkel

Fantastische service

Ik heb voor het eerst 2 lederen jassen besteld via de website. Jammergenoeg was het niet wat ik er zelf van verwachte. De service en terugstuur mogelijkheid is fantastisch, ik heb direct alles weer in de originele verpakking gedaan en de gratis retour sticker op de doos geplakt. Vandaar dat ik deze beoordeling ook met veel sterren beoordeel.

• Kwaliteit

Snelle levering en netjes!

top

top

Snel en correct

Mijn ervaring, heb nu een aantal bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden over de snelheid en compleetheid waarin dit wordt afgewerkt

• Kwaliteit

Verbazing wekkend dat de volgende dag het bestelde al zo snel werd geleverd. Mooi compleet, goed verpakt en duidelijk voorzien van handige retour documenten. Zo zijn er niet veel die zo op korte termijn bliksemsnel iets goeds leveren. Ga zo door! Franz Krampf, Capelle aan den IJssel

Aanrader

Mooie kwaliteit snel geleverd en goed verpakt

top bedrijf

Goed product , grote maten , beschikbaarheid . top

• Kwaliteit

ik had nog (DACHT IK ) kortingbon van 25 euro bij besteding van minimaal 100 euro maar die bleek niet meer geldig. Anders had ik meer besteld:)

• Kwaliteit

Supersnelle levering. Nooit gezien en dat op een zaterdagavond !

Spijtig dat ik nu geen kleermaker heb om de broeken op de juiste beenlengte te laten maken

Snel en correct

De keuze is zeer ruim te noemen. De site is overzichtelijk. Het kostte niet veel moeite om een bestelling te doen. Het pakketje was er snel.

• Kwaliteit

Prima prijs en snelle levering

Netjes afgeleverd.

Datgene wat besteld was, kwam keurig verpakt aan. Alleen was het later dan gepland. Het zou wenselijk zijn om dan de klant van de vertraging op de hoogte te brengen.

Snelle bezorging, makkelijke site

Zie hierboven

zeer gebruiksvriendelijke site

vandaag besteld morgen in huis is hier van toepassing.

goede ervaring

zeer goed en snelle levering

na bestelling vlotte levering

mijn bestelling bestond uit twee delen, het ene artikel vlot en correct geleverd, helaas het andere niet meer in mijn maat leverbaar. Goed gecommuniceerd en de i-Deal betaling dezelfde dag nog terug gestort.

• Kwaliteit

Goede producten en goed advies. Heel prettige mogelijkheid van Retourneren. Alles naar volle tevredenheid

• Kwaliteit

Product was niet op voorraad, maar toch snel geleverd.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire