Ik heb deze zending retour gestuurd

Ik heb deze zending retour gestuurd omdat de bestelde maat te klein bleek. Inmiddels de broeken die ik daarna heb besteld in de juiste maat, al ontvangen. Maar op de retourzending nog niets over gehoord. En daarmee ook geen terugstorting van eerste betaling ontvangen.

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit producten, snelle levering

Diverse malen besteld via deze website. Altijd snelle en keurige levering.

• Kwaliteit

Jullie reclame offensief is VEEL te agressief.

Eindeloos Schulten in beeld als ik Google. Ik weet jullie echt wel te vinden als ik iets wil kopen.

Goede snelle service

Fijne betrouwbare webshop

De bestelde artikelen waren keurig verpakt in een doos. Alles was gelijk goed. Duidelijke site.

• Kwaliteit

Mooie artikelen, snel en correct geleverd.

Aankopen online bij Schulte zijn zeker aan te bevelen !

wederom goed

goede kwaliteit

alles precies zoals afgesproken

Ik heb alles positief gevonden. Snel gereageerd op de bestelling en betaling en zeer correcte levering. Prima gedaan Schulte kleding

Gedeeltelijk goed

Hallo ben tevreden over de snelle en keurige levering,helaas was de maat niet goed,was dus genoodzaakt om hem terug te sturen,dus ik zou zeggen tot de volgende keer. Met vriendelijke groet wfgoossens

• Kwaliteit

Snelle levering van spullen in een maat die haast nergens leverbaar is

• Kwaliteit

Goede site en bezorging snel

Twee spijkerbroeken gekocht. Site duidelijk en snelle verzending met post nl.

Helemaal goed

Snelle en correcte levering en goede betalingsvoorwaarden. Ook de retourservice is eenvoudig en ook nog eens gratis. 7

Super..

It's was on time, really good service, very good and safe received my parcel, the itens was very very nice...I love it.

• Kwaliteit

Uitgebreide keus en prima bestel resultaat

Ruim aanbod. Kwaliteitskleding. Vlotte bestel- en eventuele retourprocedure. Kortom een prettige herenmodezaak.

Duidelijke communicatie, fijne winkel

Online een stropdas besteld, was helaas niet op voorraad maar werd nabesteld bij de leverancier. Enkele dagen later al in huis.

Altijd goed geregeld

Altijd goed geregeld

• Kwaliteit

FIJNE broek voor n redelijk bedrag snel geleverd

Ik was opzoek naar een mij bekende Denimbroek van het merk Pierre Cardin. Ik wist precies welke maat ik nodig had. Die vond ik bij Schulte. Het leek mij een betrouwbare zaak. Ik heb hem besteld en had hem twee dagen later in huis. Precies wat ik bedoelde. Schulte bedankt.

• Kwaliteit

Eerste keer maar zeker niet de laatste

Eerste keer via Schulte herenmode besteld. Snelle bezorging en tevredenheid over gekochte vest.

• Kwaliteit

Schulte herenmode had het artikel dat op andere sites'uitverkocht'was

Snelle levering en goede kwaliteit van verpakking. Ze hadden exact wat ik zocht.

• Kwaliteit

eerste bestelling van een winterjas snelle levering

• Kwaliteit

super snel bezorgd en achteraf betalen totaal geen punt

Een prettige site om doorheen te surfen, snel en duidelijk. dus keep up the good work.

• Kwaliteit

Zeer tevreden al diverse malen bij Schulte herenmode besteld.

Correcte leveringen, grote kwaliteit zorgvuldige afleveringen, Zeergoede website . hoop nog lang klant te kunnen zijn. met vriendelijke groeten a.j. van der Zanden

Maatgegevens niet duidelijk

Helaas maat 52 komt niet overeen. De pantalon is +/- 3cm te lang en heupmaat +/- 3.5cm te klein. De matentabel vind ik erg verwarrend.

• Kwaliteit

Keurig snel en correct geleverd

• Kwaliteit

bestellen volgende dag in huis top

En hele mooie kleding blij met Scholte mode

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire