Duidelijke website; gemakkelijk bestellen; snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden over Schulte Herenmode. Mooie kwaliteit; Geweldige service! En niet te vergeten de klantvriendelijkheid. Dank jullie wel ! Cecile E.
Snel in huis en achteraf betalen mogelijk
Afgelopen maandag een heren jas besteld. Echter afgelopen donderdag 20% korting op de bestelde heren jas. Hierover gebeld en heb de 20% extra korting ook ontvangen. Super geregeld
Ruime keuze in grote maten en snelle levering.
Mooie broek, helaas iets ouder model
Ik had net te vroeg mijn jas gekocht. Van de week was hij te koop met 20% korting,en toen ik belde boden ze gelijk aan het verschil terug te betalen. Ik shop voortaan lekker op de bank bij Schulte Herenmode in de webshop.
Bestelling en levering vlot verlopen.
Portofino vest in het geel prachtig.nr 00087481-52 Maar als hij een paar keer gewassen is dan ziet het er niet uit en gaat de kleur achteruit. Mogelijk kan de vest ter beoordeling terug naar Potofino . Daarom heb ik weer eenzelfde vest bij u gekocht Factuur 377734.
Goede informatie op de site en bezorging klopt altijd, Ook de communicatie over bestelling en levering is heel goed
Snelle levering in een doos die qua omvang niet groter is als de inhoud. Bij veel bedrijven wordt je verrast door heel veel luchtzakjes en onnodig papier. en altijd mijn gewenste product op voorraad.
Mijn product (een overhemd van 104€) had een fabricagefout waar ik na een wasbeurt pas achterkwam.
Beste meneer, hartelijk dank voor uw feedback via KiyOh. Deze klacht is inmiddels netjes afgehandeld. Meneer heeft aangegeven het hemd te willen behouden. Wij hebben meneer een korting aangeboden vanwege de fabricagefout. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
mooie spullen levering ging prima, helaas was maat net te klein, nieuwe besteld, retour ook prima geregeld
Bestelling snel gekregen
Levering, verpakking prima, kwaliteit moet blijken
N.av. van een vraag over de pasvorm van een product werd snel en professioneel gereageerd.
Waarom is dit veld verplicht???
Beste meneer, Bedankt voor uw reactie via kiyOh. Een beoordeling geven is zeker niet verplicht. Maar wij als bedrijf hebben hier zeker veel profijt van. Wij ontvangen graag feedback van onze klanten zodat wij eventuele verbeterpunten kunnen aanpakken. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Aantal keren hier gekocht, steeds weer positieve ervaringen.
Prima producten voor een prima prijs
Goede service, goede kwaliteit
De bestelling per Post.nl kon ik Vooraf bepalen waar ik het wenste af te halen. Dat geef voldoening voor buren welke zeer nieuwsgierig zijn. Buurvrouwtje heeft van ander in flat pakket opengemaakt
Kan met mijn lengtemaat en niet al te dun altijd prima slagen bij Schulte herenmode. Ook in de opruiming kan ik er leuke spullen vinden. Betaling/verzending/service is goed! Betrouwbaar en ok! Koop er nu reeds een jaar of 4/5 on-line en dat bevalt uitstekend.
Overzichtelijke site. Gekochte artikel was netjes verpakt, snel bezorgd,
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire