alles gaat perfect

Perfect, veel beter dan collega beter dan Zalando,

Prima service en snel

• Kwaliteit

Levering is snel en goed.

Goede ervaring

Heel goede service en bezorging!!!

• Kwaliteit

Correcte en vlotte afhandeling van online aankoop

Goede keuzemogelijkheden en zeer gebruiksvriendelijke website. Gunstige prijs/kwaliteit verhouding (geruite Jack Pierre Cardin). Snelle levering en prima opvolging via track & trace. Een aanrader.

Netjes en snel ontvangen

Daar de winkel waar ik altijd naar toe ga de maat niet meer had, vlug op internet gekeken. Binnen 4 dagen had ik de broek thuis. Maar onbegrijpelijk. Het is exact dezelfde broek, en maat die ik 3 wk geleden in het blauw heb gekocht. Maar hij was te klein. Kreeg hem niet dicht. Nu vanmorgen toch maar weer bij ons vertrouwde winkel een grotere gekocht. Maar ben blij dat ik weet dat jullie meyer ook verkopen. Toppie.

• Kwaliteit

Correcte firma met interessante aanbiedingen en tevens vlotte levering.

Heel goede ervaring te werken met Schulteherenmode.

Uitstekende service

Reeds jaren mijn vaste leverancier van herenkleding. Altijd zeer ruime keuze, goede prijzen en snelle levering!

uitstekende service

mooie en duurzame kleding, snelle levering en soepel retourneren als dat nodig is!

• Kwaliteit

Bestellen online is eenvoudig Berichtgeving na bestellen is klantgericht Verzending in goede verpakking Snelheid van afhandeling prima

Geweldig snelle service

Snelle service en grote maten

• Kwaliteit

"In een woord : dat is SCHULTE herenmode"!

Ik heb meteen mijn tevreden reactie al aan u doorgegeven, maar wil dat best nog eens doen. Zeker als je een maat hebt die 'afwijkt' van de 'normale' maten, dan weet ik u te vinden! Pasvorm prima, mooie verzending en kledinghoes. Daar is over nagedacht! Dit alles tezamen straalt het bedrijf uit.

• Kwaliteit

Snelle levering. Retournering en aankoopbedrag terug supersnel.

Als boven

Tevreden!

Tevreden!

Doen wat beloofd wordt.

Overzichtelijke site, veel aanbod. Mis nog wel een leuke echte aanbieding tussendoor. En ook mis ik iets van een spaarprogramma, waardoor ik soms elders koop.

• Kwaliteit

Service perfect, bijzonder snelle levering. Alles top.

Alles prima

Bestellen ging snel en makkelijk en na 2 dagen was de pyjama er al.

Snelle service 👌

👌

Zeer goede service

Na een paar goede en duidelijke telefoongesprekken met de klanten service heb ik gekregen wat ik wilde hebben.

• Kwaliteit

Bestelling op tijd en mijn besteld overhemd was prima verpakt.

Zeer tevreden klant

Snelle levering Mooi en zorgvuldig ingepakt. Chapau

Lekker makkelijk

Ik zocht een heren mantel en kwam uit op de site van Scholte herenmode. Hier vond ik de jas die ik zocht en tot mijn verbazing was deze mantel ook nog eens 50% afgeprijsd. Selecteren en klik, kopen. De betaling kon ik doen na levering en ook dat was dus goed geregeld. De mantel kwam binnen een paar dagen op mijn adres, paste perfect en de betaling meteen gedaan. De eenvoud van het kopen, is voor mij bij Schulte heren mode geslaagd.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit. T- shirts. Perfect verpakt.

• Kwaliteit

Mooie winkel en mooie kleding

Verder alles keurig verzorgd en ook nog in een prachtig pakket.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG

0252 - 700 276

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire