Pluspunten
Snelle levering, makkelijke keuze op basis van een overzichtelijke website, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
mijn totaal oordeel over dit bedrijf is perfect doen wat ze beloven. Retouren geen probleem. Voor de wat betere kleding en o.a. grotere maten ideaal.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg fijne webshop en als je vragen heb een vriendelijk/informatief persoon aan de telefoon.
VerbeterpuntenMeer maat 34/32
Pluspunten
Vlugge opvolging en aanlevering
VerbeterpuntenDoe zo verder! Misschien geen verzendkosten aanrekenen naar België. Kan bijna geen verschil aan kostprijs geven met Nederland.
Beste heer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Helaas kunnen kunnen wij u hierin niet tegemoet komen. Onze excuses voor het ongemak. Mocht uw bestelling niet aan uw wensen voldoen en u gaat iets retour sturen, komen wij met een maximaal van €10,- u tegemoet in de gemaakte portokosten. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Correcte levering en op tijd.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering, voorzien van de nodige informatie.
Pluspunten
snelle service, prima kwaliteit en indien nodig een soepele retourservice
Pluspunten
Ziet er mooi en gelikt uit. Ik heb dit giletje eerder in huis gehad en weer teruggestuurd, maar ik vind 'm zo mooi, dat ik de gilet weer besteld heb.
Pluspunten
Mogelijkheid tot achterafbetaling factuur. Snelheid van leveren.
Pluspunten
Het doet wat het belooft.
VerbeterpuntenDe prijs mag iets lager, dat trekt me als koper meer.
Beste heer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Graag verwijzen wij u naar de mogelijkheid om u in te laten schrijven voor onze nieuwsbrief. Als u staat in geschreven blijft u automatisch op de hoogte van onze acties en kortingsperiodes. U kunt u inschrijven voor onze nieuwsbrief via onze website. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Aanbod. Wordt netjes verstuurd.
VerbeterpuntenAutomatisering retour. Huisstijl komt wat stoffig over, tijd voor een nieuwe look met behoud van identiteit .
Beste heer, Bedankt voor uw feedback via Kiyoh. Graag vernemen wij van u wat de aanleiding is dat u onze huisstijl wat stoffig vind. is dit uit een ervaring die u heeft mogen beleven via één van onze winkels of via de website. Graag zien wij uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Goede contacten, mooi bedrijf en snelle levering. Toppers!
te laat geleverd moest besteld worden niet leuk was voor een verjaardag.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Onze excuses voor het ongemak. Mocht er bij een bestelling enige tijdsdruk zitten adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u dan de juiste informatie geven of een product nog op voorraad is of eventueel nabesteld moet worden. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire