Pluspunten
..? Ben heel tevreden. .
Pluspunten
Duidelijke website, aantrekkelijke prijzen, goede levering
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Mooie sale en zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle accurate levering
Pluspunten
Duidelijke product informatie,goede kwaliteit producten ,betrouwbaar,houd de klant vrij goed op hoogte over de verzending en wanneer de levering plaats vind.
VerbeterpuntenEr zijn andere bedrijven die een inschatting geven per product of voor een bepaalde tijd bestellen morgen in huis.Voorbeeld:Zichtbaar bij het product staat er binnen 2 dagen geleverd of bestel voor 22:00 morgen al in huis.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling . Wij gaan het intern bespreken . Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Zeer snelle, accurate levering tegen een zeer concurrerende prijs. Mooie verpakking.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede collectie, 25% korting op besteld overhemd terwijl nieuwe collectie. Snelle service. Erg goed verpakt. Achteraf betalen mogelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
Snelle levering (zoals beloofd)
VerbeterpuntenMisschien iets kleinere verpakking gebruiken (kan dan in brievenbus)
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Wij nemen uw opmerking mee voor aanpassingen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Zeer snelle levering! Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima badjas verstuurd.! En volgens de beloofde tijd, in goede verpakking.!! Chapeau!! Absolute aanrader..
Pluspunten
telefonische klantenservice is perfect.
VerbeterpuntenBij blokkering bank c.q. uitval betaling, niet functioneren van systeem, van de bestelling dien ik alles opnieuw in te voeren. reisbureau D-Reizen heeft stuurt een E-mail met link om de betaling te verrichten. Bij uitval van systemen kan dan de betaling later uitgevoerd worden. De doos 30 x 40 cm is IRRITEREND groot voor de 2 pakjes onderbroeken. te groot om in linnen schoudertas te doen.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking en onze excuses voor het ongemak. Wij nemen dit mee als een verbeterpunt voor in de toekomst. Met vriendelijke groet,\ Schulte Herenmode
Pluspunten
Correcte afhandeling snelle actie.
Pluspunten
keurig op tijd bezorgd, en verpakt.
VerbeterpuntenDoos is erg opvallend en herkenbaar.
Pluspunten
snel en voordelig
Verbeterpuntenheen
Pluspunten
Perfect Goed verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Geweldige uitverkoop artikelen, fantastische kwaliteit.
VerbeterpuntenKan er niet een benoemen.
Pluspunten
alles correct verstuurd keurig verpakt hoor, TOP!
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke website met uitstekende usability. Alle benodigdigde info voorhanden zodat ik geen miskoop doe.
VerbeterpuntenStoffen zijn natuurlijk iets dat je moet aanraken. Detailopname van de gebruikte stof geeft mogelijk toch nog net dat beetje meer info. Is het ruw of glad afgewerkt
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Wij gaan bespreken of wij dit in de toekomst kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Schulte Herenmode
Pluspunten
Netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat het product niet op voorraad was
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Maken waar wat er op de website staat.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire