Pluspunten
Pluspunten
Pakje goed verpakt en netjes op tijd aangekomen.!!! SUPER!!!!!!!!!! Ga zo door.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of iets anders negatiefs te melden!
Ik heb tot heden niks ontvangen .De track and trace zegt echter dat mijn bestelling geleverd is. Mogelijk komt het omdat ik het adres van iemand anders als verzendadres heb gebruikt.Dit heb ik echter bij het bestellen duidelijk aangegeven.
Beste heer, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Schulte Herenmode
Pluspunten
duidelijk site
Verbeterpunteneen duidelijke maat tabel van borst en taille omvang en broekpijplengte zou wel handig zijn.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij uw beoordeling. Bij de meeste artikelen op onze website is een maattabel beschikbaar. Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenIk vond de kleur van de ontvangen broek nogal afwijken van getoonde kleur op website
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking bij de beoordeling. Door over belichting is het mogelijk dat de kleuren niet altijd het zelfde zijn als op de website aangeven. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dit in de toekomst te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Vanochtend reeds de klantenservice gebeld om aan te geven hoe zeer wij tevreden zijn over de levering van onze bestelling; op tijd, ondanks dat het niet op voorraad was, prima verzorgd ingeplakt en goede kwaliteit tegen een voor ons acceptabele prijs. Vooral zo doorgaan.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
goede producten, goede website, snelle levering in keurige verpakking
Pluspunten
Correcte levering, snel en precies het product zoals het op de website staat.
Pluspunten
Mooie kleding tegen een schappelijke prijs.
Beste heer, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Goede en snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
betrouwbaar. snelle levering en keurig verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
grote sortering, goede merken, duidelijke web site, prima order afhandeling
Pluspunten
Snelle makkelijke levering.
Pluspunten
Prima ervaring: snelle levering, keurig verpakt, mooie prijs (incl. korting). Geen verzendkosten. Kortom: deze zaak kan ik beslist aanraden. Dank voor de snelle en goede service!!
Pluspunten
Duidelijke website, korting op de truien, snelle levering.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Alles prima
Verbeterpuntenprijs zou wat minder kunnen We hebbenn ons te houden aan de prijzen op de website suggereert dat u er niets mee te maken hebt lijkt wat te makkelijk als je wilt kun je t verlagen
Beste heer, Wij hebben ons te houden aan de prijzen die vermeld staan op onze website. Mocht u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief dan blijft u automatisch op de hoogte van onze acties en kortingen. U kunt zich via onze website aanmelden voor onze website. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode.
Pluspunten
Goeie collectie
VerbeterpuntenBij sale te weinig maten.
Pluspunten
Keurige afhandeling van Internet aankoop.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire